Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η Διαμαντοπούλου και η εποχή των τεράτων....

Του Θωμα Σιδερη απο το Mediasoup...

Η παρουσία της Άννας Διαμαντοπούλου στο υπουργείο (υπ)Ανάπτυξης –έτσι κι αλλιώς μας θεωρεί υπανάπτυκτους η Μαρία Αντουανέτα της Κοζάνης- θα επιφέρει σημαντικότατες αλλαγές:

- Καθιερώνεται Παρατηρητήριο Πολιτικής Παγαποντιάς και καταργούνται όλα τα σχετικά παρατηρητήρια (τιμών) του υπουργείου.
- Ανακοινώνεται το πρόγραμμα “ΣΤΗΡΙΖΩ” (τον Ευάγγελο Βενιζέλο).
- Ταυτόχρονα, η Άννα Διαμαντοπούλου φαίνεται διατεθειμένη μοιράσει σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό τρεις κούτες με cd. Οι παλιές καλές συνήθειες δεν κόβονται. Τα cd αυτά θα τα κρεμάσουμε έξω από τα σπίτια μας για να διώχνουμε τις μύγες τα καλοκαίρια αλλά και για έναν επιπλέον λόγο: με τη μέθοδο του αντικατοπτρισμού θα συλλέγουμε τις ηλιακές ακτίνες που θα πέφτουν πάνω στην επιφάνεια των cd, θα αποθηκεύουμε την ηλιακή ενέργεια σε ειδικούς (ουρο) συλλέκτες και θα την πουλάμε στο τέλος στη ΔΕΗ.
- Θα πάψουν να μας απασχολούν πλέον θέματα ενέργειας και το πώς θα ζεσταινόμαστε τους χειμώνες. Πολύ απλά, δε θα ζεσταινόμαστε και θα ξεπαγιάζουμε από το κρύο. Χιλιάδες μαθητές στα δημόσια σχολεία της ελληνικής επικράτειας τουρτούρισαν από την παγωνιά, εξαιτίας των χειρισμών της κυρίας Διαμαντοπούλου. Οι μαθητές όμως άντεξαν και αποδείχθηκαν καλά και υπάκουα πειραματόζωα για τα πολιτικά οράματα της Άννας Διαμαντοπούλου. Έτσι λοιπόν, τα οράματα αυτά θα εφαρμοστούν σε κάθε έλληνα πολίτη που εξακολουθεί να πιστεύει ότι η ανάπτυξη θα έρθει μέσω της κυρίας Διαμαντοπούλου!
- Επειδή ζούμε την “εποχή των τεράτων”, σύμφωνα πάντα με την Άννα Διαμαντοπούλου, τέρμα τα λιγνιτορυχεία, τέρμα τα ανθρακορυχεία, κομμένες και οι ανεμογεννήτριες. Θα αξιοποιήσουμε τα νερά των λιμνών που ζουν τα περίφημα τέρατα. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της κας Διαμαντοπούλου θα συλλέγεται το νερό της λίμνης του Λόχνες –όπου ζει το ομώνυμο τέρας- και της λίμνης Στυμφαλίας – όπου εξακολουθούν να ζουν οι Στυμφαλίδες όρνιθες- και με ειδικούς υδροστροβίλους θα παράγεται ηλεκτρική ενέργεια, που θα αποστέλλεται κατευθείαν στη Γερμανία.
- Το έργο εξόντωσης των τεράτων θα το αναλάβει ο Γεώργιος Μπόμπολας για το καλό του Έθνους (μπας και δουν οι συνάδελφοι καμιά άσπρη μέρα – θα είναι οι μοναδικοί Έλληνες που θα δουν επί Διαμαντοπούλου άσπρη μέρα).
- Ένθερμος οπαδός του Μνημονίου και της τρόικα η Άννα Διαμαντοπούλου, θα συστήσει -σε συνεργασία με τον συντοπίτη της και αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου- μίνι τρόικες στο σώμα των ενεργειακών επιθεωρητών. Συγκεκριμένα, οι ενεργειακοί επιθεωρητές, κατά τα πρότυπα των σχολικών επιθεωρητών, θα έρχονται απροειδοποίητα στο σπίτι μας, θα παρακολουθούν την ενεργειακή συμπεριφορά μας και θα μας υποβάλουν σε διάφορα τεστ ενεργειακής δεξιότητας κατά τη διάρκεια του 24ώρου. Στην περίπτωση που επιτυγχάνουμε αυτά τα τεστ, τότε επιτέλους θα παίρνουμε το πιστοποιητικό του πολίτη της Δ’ Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων