Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Περί κοινωνικής γενοκτονίας συνέχεια...

ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...

Δυο σημερινές έρευνες:
Έρευνα του πανεπιστημίου Πατρών δείχνει ότι 90% των Ελλήνων αδυνατούν να πληρώσουν τα φάρμακά τους. 60% από χρόνιους πάσχοντες παραλείπουν τα φάμακά τους. 80% των ανθρώπων ζουν με άγχος, αυπνίες, μέχρι που κάποιοι οδηγούνται και σε αυτοκτονίες… Οι άνεργοι και οι ανασφάλιστοι είναι εντελώς αποκλεισμένοι από το σύστημα υγείας. Αλλά ακόμη και αυτοί που δικαιούνται φάρμακα παίρνουν τα φθηνότερα γενόσημα, μια άλλη πρωτοτυπία του Υπουργείο (Υγιεινής) Γενοκτονίας, και αφήστε τι λένε οι φαρμακοποιοί ότι είναι “καλά”, που είδαν πεδίο δόξης λαμπρόν για να παίρνουν αυτοί τις μίζες, αντικαθιστώντας βεβαίως τις μίζες που έπαιρναν οι γιατροί από τις φαρμακοβιομηχανίες.
Άλλη πανεπιστημιακή έρευνα δείχνει ότι 70% των νέων θέλουν να φύγουν από την χώρα ενώ 50% έχουν ήδη κάνει βήματα για να μεταναστεύσουν.
Από τη μια δηλαδή μας σκοτώνουν, από την άλλη τα νιάτα μας μεταναστεύουν. Πέρα από την φτώχεια και την εξαθλίωση είναι και ο αφανισμός στους στόχους μέσα.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τις επιπτώσεις των πολιτικών τους.  Οι συνέπειες αυτές μόνο σε πόλεμο θα μπορούσαν να επιτευχθούν. Στον ταξικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει υπάρχουν απώλειες τραγικές. Όπως είχει πει ο Warren Buffet: “of course there is a class war going on and my class is wining”! (Βεβαίως γίνεται ταξικός πόλεμος και η τάξη μου κερδίζει!).
Σε αυτόν τον πόλεμο τα κόμματα εξουσίας έχουν αναλάβει συμπληρωματικό ρόλο: ο  ένας κόβει, ο άλλος ράβει για τα αφεντικά, έτσι για να έχουμε εναλλαγές.  Σήμερα  ο Σαμαράς με ένα ντελίριο φασισμού παρουσιάζοντας το κοινωνικό πρόγραμμα της ΝΔ,  υποσχέθηκε καλύτερες μέρες….με τη βοήθεια της αστυνομίας. Μετά τα μέτρα του ΠΑΣΟΚ έρχεται η καταστολή της κοινωνίας σε οποιαδήποτε κοινωνική αντίδραση με μέτρα της δεξιάς.  Το σύστημα προσπαθεί να επιβιώσει.
Επιπλέον, αφού έβαλαν το ΠΑΣΟΚ να μπει στο μνημόνιο έρχεται η “φιλελεύθερη” δεξιά της ιδιωτικοποίησης να ξεπουλήσει το σύμπαν. Σε αυτό το ΠΑΣΟΚ κατηγορείται από το σύστημα ως αναποτελεσματικό. Οι κατηγορίες των δημοσιογράφων για καθυστέρηση στις μεταρρυθμίσεις εκεί πηγαίνουν… κατ’εντολή των αφεντικών τους που καραδοκούν να τα πάρουν όλα.
Ο κόσμος θα τσιμπήσει όμως;; Θα συναινέσει και θα συμβάλλει ο ίδιος στον αφανισμό του; Και αν ναι ως πότε; Γιατί αυτός ο δρόμος δεν πάει μακριά το σύστημα, όσο και να το θέλει. Και η χειραγώγηση έχει τα όριά της. Είδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων