Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Αγαπούλα … Πούλαααα…..!

The evil witch...

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ , εκλεκτοί μου αναγνώστες , με τη τρέχουσα επικαιρότητα , αφού σχεδιάζω εδώ και μέρες στο μυαλό μου ένα ποστ με χρωστούμενα από μιαν άλλη εποχή.  Ένα ποστ  που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανέβει στην αρχή του επόμενου μήνα υπό μορφήν διηγήματος.

Αλλά τα κατορθώματα της συγκυβέρνησης  του κυρ Φώτη ” ουκ εάν με καθεύδειν “  : σήμερα λοιπόν  αποφάσισε η ΤτΕ ( του κυρίου προβόπουλου της LOC μαϊμού του κυρίου Ασπίς , του Τ+10 ,  της πρώκτον μπάνκ , του κουρέματος δι υφαρπαγής , της ανακεφαλαιοποίησης των 4 πτωμάτων και άλλων ορέων στιγμών της οικονομικής μας ιστορίας :)   )  τη παραχώρηση του “υγιούς” τμήματος της ΑΤΕ  στο ….κύριο μιχαλάκη. ( πόσους και πώς κρατάει στο χέρι ο εν λόγω  άραγε ;;;  ;) )
Ο Μάκαρος ωχριά πραγματικά μπροστά σε αυτά που έκαναν , κάνουν ( και θα κάνουν στη συνέχεια )  οι τρείς αγαπούλες . Ο γκράτσια Κοσκώτα , οι λουβαραίοι ,  ο αλάπης  είναι μπροστά τους ερασιτέχνες και φραγκοφονιάδες.
Και όλα αυτά βεβαίως βεβαίως με πρόσχημα την εξυγίανση και εν τέλει τη σωτηρία του τραπεζικού μας συστήματος , ζήτημα “δημοσίου συμφέροντος” προφανώς. … :)
Οι τρεις  εκλεγμένοι κυβερνήτες μας ( αγαπούλες )  κάνουν τη πάπια και την απόφαση χρεώνεται η ανεύθυνη και εν πολλοίς ανεξέλεγκτη ΤτΕ , υποχείριο και όργανο του διεθνούς τραπεζικού λόμπυ  ( για να τα λέμε όλα ) .

Έτσι ο κυρ Φώτης μπορεί να  νίβει στη γωνία τας αβράς  χείρας του για το νέο έγκλημα , προφασιζόμενος δύο πράγματα :

α) Την “ανεξαρτησία της ΤτΕ”  …. μπουαααχαχαχαααα …!
β) Το γεγονός ότι ασχολείται  τώρα με τη διάσωση της χώρας και τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και δεν έχει το χρόνο να  ασχοληθεί με μικρολεπτομέρειες ( όπως πχ το σημερινό κάζο πενσάτο και τα  γεγονότα της χαλυβουργίας προ εβδομάδος )

Θα μου πείτε γιατί δεν ασσχολούμαι με τις ευθύνες του αντωνάκη ή του χοντρού ;;;   μα αυτοί τζογούλες μου έχουν δεσμευτεί ήδη από το περασμένο χειμώνα   και όντες υπερδανεισμένοι  ( με το γνωστό τρόπο  για τον οποίο η ΤτΕ του κυρίου προβόπουλου έκανε τη πάπια διαχρονικά ) έχουν κάθε συμφέρον να σώσουν με αυτό το ντήλ τη κωλάρα τους.  Αναρωτιέμαι ποιανού αφεντικού τη κωλάρα κοιτάει να σώσει ο “πρόθυμος” κυρ Φώτης με την ανοχή του. ( ερώτηση φυσικά ρητορική )
ΥΓ: Για όσους σπεύσουν εδώ  να υποστηρίξουν ότι η ΑΤΕ ήταν άντρο πελατειακών σχέσεων , κακοδιαχείρισης και διαφθοράς να συνηγορήσω προσθέτωντας όμως δύο σαφή :
α) Η ΑΤΕ δεν ήταν χειρότερη από τα ευαγή ιδρύματα που ανακεφαλαιώνονται  εξόδοις του κοσμάκη σε τέτοιου είδους επιδόσεις και
β) κατά πως δείχνουν τα στοιχεία που διαθέτουμε ήταν τελικά σε καλύτερη κατάσταση από τα γνωστά  4 καταστήματα που επέλεξαν να αναστήσουν οι wannabe Ροτσίλδοι ενώ ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς  λέει η έκθεση των μαυροβράχων…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων