Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο πολιτικά πολιτισμένος κόσμος της ΔΗΜΑΡ...

Swell ...


"Oι διεθνείς συμβάσεις που υπογράφει η χώρα είναι δεσμευτικές όχι γιατί το ζητά η τρόικα, αλλά γιατί αυτό απαιτεί η διεθνής πραγματικότητα και λειτουργία στον πολιτικά πολιτισμένο κόσμο τα τελευταία 200 χρόνια τουλάχιστον". Αυτή είναι δήλωση του Σ. Λυκούδη της ΔΗΜΑΡ, σε συνέντευξή του στο TVXS.

Αυτός ο πολιτικά πολιτισμένος κόσμος, απαιτεί βάσει συμβάσεων να του επιστραφούν τα δανεικά, δικαίως κατά τη ΔΗΜΑΡ. Τώρα αν με αυτά τα δανεικά κάποια μέλη του σάπιου πολιτικού συστήματος, στο οποίο ανήκουν Κουβέλης, Λυκούδης κι ο υπόλοιπος εσμός, θησαύρισαν, αυτό δεν ενδιαφέρει τη ΔΗΜΑΡ. Όπως δεν την ενδιαφέρει ότι κάποια πολλά δις από τα δάνεια δόθηκαν στις ήδη χρεοκοπημένες τράπεζες. Τι Κουβέλης, τι Παπακωνσταντίνου, τι Βενιζέλος, τρία σε ένα.

Ο στόχος για τη ΔΗΜΑΡ είναι να παραμείνουμε στο ευρώ και να επαναδιαπραγματευτούμε τις συμβάσεις προς αναπτυξιακή κατεύθυνση. Ακριβώς αυτό έλεγε και ο Σα(χλα)μαράς μέχρι πριν 2 μήνες. Πιστεύουν δηλαδή ότι το γεγονός πως τα μέτρα έχουν επιφέρει μια πρωτοφανή ύφεση, οφείλεται σε βλακεία ή λάθος των δανειστών. Και περιμένουν τον Κουβέλη να τους ανοίξει τα μάτια. Αν εν τω μεταξύ έχουμε εξαθλιωθεί όλοι, bad luck. Δεν δέχονται ότι τα μέτρα στοχεύουν στην εκποίηση του πλούτου της χώρας, δημοσίου και ιδιωτικού, έναντι πινακίου φακής.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ΔΗΜΑΡ αποτελεί το ΚΑΠΗ του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο υποδέχονται με βαΐων και κλάδων όσους "ξερνάει" το ΠΑΣΟΚ.


Πηγή: TVXS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων