Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ...

Όταν έγραψα πως ο λαός κατέβηκε στις κάλπες σαν να πήγαινε σε δημοψήφισμα το εννοώ.  Το να ψηφίζει μνημόνιο ή όχι είναι δημοψήφισμα. Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, η επιτυχία των ανεξάρτητων Ελλήνων, οι ψήφοι στην Δημοκρατική Αριστερά, ακόμα και η άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν έγιναν λόγω πολιτικών τοποθετήσεων και κομματικών επιλογών. Δεν σκέφτηκε έτσι ο ψηφοφόρος κι αυτό συνεχίζουν να ΤΟ ΑΓΝΟΟΎΝ ΕΠΊΤΗΔΕΣ. Οι εκκρεμότητες της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα δεν είναι απλά η διαχείριση ενός χρέους που δημιούργησαν άχρηστες κυβερνήσεις και ο λαός που είναι επίσης άχρηστος και ανεύθυνος όπως προπαγανδίζει αισχρά εδώ και δυο χρόνια η Τρόικα και τα τσιράκια της. Οι εκκρεμότητες που πρέπει να ξεκαθαριστούν είναι πολυ μεγαλύτερες και ξεπερνούν τα όρια μιας χρηματοπιστωτικής συμφωνίας.

Στην Ελλάδα δεν έκαναν απλά άστοχη πολιτική. ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. Σπατάλησαν ασύστολα τη δημόσια περιουσία. Αυτοί που τους χρωστάμε κι εκείνοι που τους εξυπηρετούν μαζί τα φάγανε. Μαζί δια λύσανε ένα κράτος, το φτωχοποιήσανε, το ρημάξανε, κατάργησαν κάθε έννοια αξιοπρέπειας και ηθικής και οδήγησαν το λαό στην εξαθλίωση και τη ντροπή ΑΤΙΜΏΡΗΤΟΙ και με τις τσέπες τους γεμάτες. Τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους εξασφαλισμένα με παχυλά κομποδέματα σις τράπεζες του εξωτερικού.

Ο λαός έχει ξεκάθαρα συνειδητοιήσει πως δεν μιλάμε για μια άστοχη διαχείριση ή μια ανικανότητα σωστών επιλογών. Γνωρίζει ο λαός πως έχει γίνει συνειδητή και ξεδιάντροπη ληστεία εις βάρος του από κοινούς εγκληματίες , από συμμορίες μαφιόζικου στυλ σε συνεργασία με τους διεθνείς κερδοσκόπους.

Είναι περιττό λοιπόν οι παπαγάλοι της τηλεόρασης να συνεχίζουν εσκεμμένα να μας αποδείξουν το μαύρο για άσπρο. Η ψήφος στα αντιμνημονιακά κόμματα δεν ήταν μόνο ψήφος ενάντια στο δικομματισμό. Ηταν ψήφος απαίτησης ξεσκεπάσματος όλου του εγκλήματος που έχει διαπραχθεί σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης.

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.
ΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ (ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΛΟΓΙΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ)
ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ

Είναι δυνατόν να μας θεωρείτε τόσο ηλίθιους ώστε να συνεχίζετε να μιλάτε γενικόλογα σαν να είμαστε τα απείθαρχα κακομαθημένα παιδάκια που δεν θέλουν να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους? Δηλαδή έγινε μια τεράστια και αισχρή κλοπή και χωρίς να γίνει καμιά έρευνα βρήκατε δέκα εκατομμύρια μαλάκες οι οποίοι θα πληρώσουν το χρέος με κάθε θυσία, ακόμα και της ίδιας τους της ζωής και οι υπεύθυνοι κλέφτες θα ζήσουν σαν βασιλιάδες?

Δεν παίζει στο τραπέζι επιλογή κόμματος, ιδεολογίας ή μελλοντικός σχεδιασμός. Στο τραπέζι πρέπει πρώτα από όλα να μπουν τα ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και γι αυτό ο λαός ψήφισε οποιονδήποτε είπε πως αυτό θα το κάνει. Πέρα από ιδεολογίες, πέρα από κομματικά μαγαζιά, πέρα από προσωπικές πολιτικές προτιμήσεις. Κι όποιος υποσχέθηκε και αθετήσει έχει τελειώσει πολιτικά χειρότερα από τους προηγούμενους.

Γίνεται μια απίστευτη προσπάθεια να αποσπαστεί η προσοχή μας από την ΟΥΣΙΑ της διαμαρτυρίας μας και της απαίτησης μας. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤ΄ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να εστιάσουν το πρόβλημα σε λάθος δρόμο. Και να προκαλέσουν σύγχιση και στα ίδια τα κόμματα που βγήκαν νικητές σ΄αυτές τις εκλογές. Να τους τονίσουν πως είναι ΜΑΤΑΙΟ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να τραβήξουν το σχοινί. Και στο λαό επαναλαμβάνουν συνεχώς με τρόπο υστερικό πως οδηγείται στη καταστροφή αν το ψάξει περισσότερο. Ακριβώς όπως κάνουν οι μαφιόζοι.

ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ OMERTA ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΑ τους μπράβους που τριγυρνάνε στα Υπουργεία και επιλέγουν με ποιους θα κάνουν μπίζνες και με ποιο τρόπο ώστε να κερδίσουν κι άλλα πάνω στις πλάτες μας.

Δεν ξέρω αν ο λαός θα αντέξει ή αν θα τσιμπήσει το δόλωμα κάτω από καθεστώς τρομοκρατίας. Δεν ξέρω αν ο κ.Τσίπρας ή οι υπόλοιποι εννοούν αυτά που είπαν. Αλλά είναι σημαντικό ακόμα κι αν λυγίσουμε να μην ξεφύγουμε από την ουσία αυτού του εγκλήματος που έχει συμβεί. Είναι πολύ σημαντικό να μην το ξεχάσουμε ούτε στιγμή.

Κι όλοι όσοι μένουν αμέτοχοι στη προσπάθεια που κάνει αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός, είναι καλύτερο να θυμηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα πως υπάρχουν εποχές που έχει κανείς το περιθώριο να προσκολλάται στα ιδεολογικά του τείχη και τις κομμαικές επιταγές, αλλά είναι και καιροί που υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη όπου όλα τα τείχη αναγκάζονται να πέσουν για να διασωθείη ίδια η πατρίδα από τη τελική της παράδοση. Κι αυτό δεν είναι ούτε εθνικισμός ούτε λάθος δρόμος και παρανόηση είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να μην συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων