Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ο Άρειος Δένδιας και οι μαυριδεροί μετανάστες...

ΑΝεμος...

Το ξέρουν ότι κάνουν μία τρύπα στο νερό…
Ξέρουν πως αν δεν προχωρήσουν στην άμεση διαπραγμάτευση της συμφωνίας του Δουβλίνου δεν θα καταφέρουν το παραμικρό…
Ξέρουν ότι παραβιάζουν ανθρώπινα δικαιώματα…
Κι όμως συνεχίζουν! Και ονομάζουν όλη αυτή την αισχρότητα -που “θα συνεχιστεί”- “Επιχείρηση Ξένιος Ζευς” !
Κι ύστερα:
Μπέρδεψε ο δυστυχής καραφλός ‘Άρειος υπουργίσκος τους Δωριείς και την κάθοδό τους με τους σύγχρονους μετανάστες. Τα πάνοπλα φύλα του Βορρά με τους ρακένδυτους από την Ανατολή που έρχονται μέσα από ναρκοπέδια, έχοντας πληρώσει ό,τι έχουν και δεν έχουν στους δουλέμπορους, στοιβαγμένοι σε κοντέινερ…
Αγράμματος και ανιστόρητος όπως όλοι όσοι μας κυβερνούν. Ο Δένδιας, ο Πελασγός. Ο καραφλός Άρειος. Που κάτω από τη λεπτή πέτσα της σοβαροφάνειας του σπουδαρχίδη κρύβει ολόκληρη την ιδεολογία του Αδόλφου… ΧΙΛΙΕΣ φορές χειρότερος από Μιχαλολιάκους και Κασιδιάρηδες δηλαδή!
Ο καραφλός Άρειος. Ο Υπουργός των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης και των Πλαστικών Σφαιρών.
Μέχρι που ήλθε και η απανταχούσα της Διεθνούς Αμνηστίας να τον στρώσει:
«Ενώ η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να ελέγχει την μετανάστευση, δεν έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους στο δρόμο σαν εγκληματίες μόνο εξαιτίας του χρώματος του δέρματός τους»
Αυτά δήλωσε την Πέμπτη η Γεζέρτσα Τιγκάνι, αναπληρώτρια διευθύντρια του Προγράμματος για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία.
Σε ανακοίνωσή της Διεθνής Αμνηστία αναφέρει ότι ένας μεγάλος αριθμός συλληφθέντων αναφέρεται πως είναι ασιατικής, αφρικανικής και βορειοαφρικανικής καταγωγής. Πολλοί έχουν αφεθεί τελικά ελεύθεροι, καθώς διαπιστώθηκε πως κατοικούν νόμιμα στην Ελλάδα.
Επικαλούμενη την Ελληνική Αστυνομία, η Αμνηστία αναφέρει ότι περίπου 2.000 από αυτούς που συγκεντρώθηκαν βρέθηκαν χωρίς χαρτιά και τέθηκαν υπό διοικητική κράτηση. Σημειώνει ότι οι άνθρωποι κρατούνται σε συνθήκες συνωστισμού στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής ή σε άλλα αστυνομικά τμήματα στην Αθήνα. Άλλοι έχουν μεταφερθεί σε αστυνομικές σχολές στη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως κέντρα κράτησης.
«Η κλιμάκωση των επιχειρήσεων της αστυνομίας στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ύπαρξη διακρίσεων βάσει της υποτιθέμενης εθνικότητας»
αναφέρει η Γεζέρτσα Τιγκάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων