Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας...
Το πραγματικό πρόσωπο του σταθμού ΣΚΑΪ και του παρουσιαστή-περφόρμερ της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου Γιώργου Τράγκα αποκαλύφθηκε με την εκπομπή της Κυριακής στην οποία έπαιξαν μπάλα χωρίς αντίπαλο τέσσερα (4) στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης.
Ο δημοφιλής σταρ της δημοσιογραφίας, ειδικευμένος στον αντιμνημονιακό αγώνα με χυδαίο ύφος και συνθηματολογία, με εύκολα και πιασάρικα κλισέ του αντιγερμανικού ρεπερτορίου, έφερε στο προσκήνιο τους «αντισυστημικούς» φίλους του συστήματος, που ξιφουλκούν και αυτοί κατά της Μέρκελ και των τοκογλύφων, αλλά επιτίθενται στην πράξη κατά των αδύναμων εργατών, των μεταναστών, αλλά και κατά του οργανωμένου εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Το ίδιο έκανε στις εκπομπές του για χρόνια ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος-περφόρμερ. Αναμασούσε τα αντισυστημικά κλισέ, αποκοιμίζοντας τους ακροατές του, με το γνωστό του πομπώδες θεατρικό ύφος, μουσολινικής έμπνευσης, χύνοντας δηλητήριο κάθε φορά που του δινόταν ευκαιρία απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων και στα κόμματα της Αριστεράς που τάσσονταν με αυτούς.
Τα κανάλια και τα άλλα ΜΜΕ των εφοπλιστών προβάλλουν συστηματικά τις θέσεις και τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, καθώς και «επιτροπές κατοίκων» που υποστηρίζουν ανοικτά ρατσιστικές-φασιστικές θέσεις. Εργάζονται συνειδητά για την υποταγή και τον εκφοβισμό, για την παραπληροφόρηση και το σκοταδισμό.
Οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι του σταθμού, η ΕΣΗΕΑ, οι μαχόμενοι δημοσιογράφοι και όλοι οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου πρέπει να απομονώσουν τέτοιες πρακτικές και να κρατήσουν αδιάλλακτη στάση απέναντι στους κομιστές της νεοναζιστικής συμμορίας.

Δείτε επίσης: Ανακοίνωση εργαζομένων στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων