Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Τολμήστε επιτέλους!

JUNGLE-Report...

Μετά και από το νέο εμετικό άρθρο του Πρετεντέρη, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ πως με την εμμονή τους να συμμετέχουν καθημερινά στα τηλεοπτικά πανηγύρια που μόνο χαριτολογώντας μπορεί κανείς να τα ονομάσει «ειδήσεις» ή «ενημερωτικές εκπομπές», ρίχνουν απλά νερό στον μύλο της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Αυτό το καραγκιοζιλίκι με τους τρείς κυβερνητικούς και στην μέση τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ σαν την γλάστρα να προσπαθεί να πει δυο κουβέντες, δεν έχει κανένα νόημα πλέον.
Καταλαβαίνω πως υπάρχει δίψα για επικοινωνία μετά από τόσα χρόνια απομόνωσης, όμως πρέπει να μάθετε να αποφεύγετε τις κακοτοπιές.
Θυμίστε τους ότι δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ερευνά και να ελέγχει την εξουσία, όχι να παριστάνει τον διαιτητή ή τον παρατηρητή, στην καλύτερη περίπτωση.
Το ζητούμενο σε μια δημοκρατία είναι η αντιπολιτευτική πολυφωνία, όχι η κυβερνητική πολυχρωμία...

Ο θεσμικός σας ρόλος, σάς δίνει το δικαίωμα να επιβάλετε τους όρους συμμετοχής στα τηλεοπτικά πάνελ.
Απαιτήστε την παρουσία και των άλλων κομμάτων.
Μην πέφτετε στην καλοστημένη παγίδα, η απουσία της υπόλοιπης αντιπολίτευσης δεν ωφελεί σε τίποτα τις πολιτικές σας θέσεις, απλά διευκολύνει την κυβερνητική προπαγάνδα.
Αλλάξτε την μέχρι τώρα αναλογία 3-1, με έναν κυβερνητικό και τρείς από την αντιπολίτευση.

Χωρίς εσάς δεν θα αντέξουν ούτε μια βδομάδα, γιατί η παρουσία σας δικαιολογεί την ύπαρξή τους.
Πολιτική εκπομπή χωρίς αξιωματική αντιπολίτευση δεν υπάρχει, όσοι παρακολούθησαν την χθεσινή εκπομπή του Πρετεντέρη θα κατάλαβαν πως το σχέδιο της παραπληροφόρησης απαιτεί την παρουσία της αντιπολίτευσης, διαφορετικά θα πρέπει να δικαιολογήσουν τα κυβερνητικά αδιέξοδα.
Συνεννοηθείτε, αν είναι εφικτό, με τους υπόλοιπους της αντιπολίτευσης ώστε να σταματήσετε να παίζετε τον ρόλο της γλάστρας στα τηλεοπτικά πλυντήρια, και το πιο σημαντικό, σταματήστε να τους νομιμοποιείτε με την παρουσία σας.

Τολμήστε, αυτό περιμένει ο κόσμος από εσάς, να συγκρουστείτε με το πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο και με τους παπαγάλους τους.
Τολμήστε, για αυτό σας πήγε ο Έλληνας ψηφοφόρος από το 4% στο 27%, όχι για να γίνετε νέο ΠΑΣΟΚ, βεζίρης στην θέση του βεζίρη.
Τολμήστε, δώστε στον κόσμο ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, ξεκάθαρα, ακόμα και αν χρειαστεί να απέχετε από τα τηλεοπτικά παράθυρα.
Βγείτε στους δρόμους, στις πλατείες, φωνάξτε, τραγουδήστε, χορέψτε, συγκρουστείτε αν χρειαστεί.

Τολμήστε.

SXY

http://tvxs.gr/news/ίντερνετ-μμε/ζωή-κασιδιάρη-και-όλγα-πρετεντέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων