Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Το αύριο ανήκει στην συλλογική αυτοκτονία...

ange-ta...

Οι άνθρωποι είναι ζώα τελείως ανώμαλα, τρελά και ουσιωδώς και θεμελιωδώς ανίκανα να επιβιώσουν εάν αφεθούν στον εαυτό τους

Ο άνθρωπος είναι ένα τρελό ζώο, αποφαίνεται ο Κορνήλιος  Καστοριάδης, αλλά και όχι μόνο αυτός! Απλώς τον θυμήθηκα, επειδή τώρα εσχάτως γίνεται ο ένας μετά τον άλλον διάσημος Έλληνας διανοούμενος «επίκαιρος». Ίσως επειδή ο σημερινός Έλληνας, έχοντας χάσει το νόημα της ζωής του και της ύπαρξής του και βυθισμένος μέσα σε μια απύθμενη φτώχεια πνευματική και υλική, προσπαθεί να κρατηθεί από το παρελθόν του είτε αυτομαστιγόμενος είτε κοκορευόμενος περί της ανωτερότητας του.
Ας ξεχάσουμε λοιπόν – προσωρινώς - τους διεφθαρμένους, τους τεμπέληδες, τους σπάταλους, τους άφρονες και ανήθικους Έλληνες και ας ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στην ενάρετη και σοφή Δύση και γιατί όχι και την σεμνή Άπω Ανατολή!
Δείτε σε λίγες γραμμές σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο πλανήτης μας:  
Πάνω από 20 εκατομμύρια δοχεία όλων των μεγεθών με ραδιενεργά υλικά μεταφέρονται, σε παγκόσμιο επίπεδο, ετησίως σε δημόσιους δρόμους με σιδηρόδρομο ή πλοία.
Από το 1971 έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 20.000 μεταφορές χρησιμοποιημένου ραδιενεργού καύσιμου υλικού (πάνω από 80.000 τόνοι) σε πολλά εκατομμύρια χιλιόμετρα.
Χρησιμοποιούνται στιβαρά ασφαλή δοχεία. Τα πλοία είναι κατάλληλα και ειδικά κατασκευασμένα γι αυτό τον σκοπό
Έχουν συμβεί ατυχήματα στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, αλλά σε κανένα από αυτά δεν έγινε διάρρηξη δοχείου ή δεν παρουσιάστηκε διαρροή ραδιενεργού υλικού.

20000 δήθεν ασφαλείς  μεταφορές σε  41 χρόνια. Μια φορά να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και μια τέτοια μεταφορά θα σημάνει τον θάνατο μερικών εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρωπίνων όντων και όχι μόνο ανθρωπίνων.
Ο ενάρετος λοιπόν άνθρωπος της λογικής και του ορθολογισμού, κάποια μέρα θα πεθάνει σε ένα υπέρλαμπρο ολοκαύτωμα σκουπιδιών!





Να μας χαιρόμαστε, εμάς και όλους όσους ανήκουν σ αυτήν την ανώτερη φυλή των υπερανθρώπων, που έχουν διαγράψει από το ημερολόγιο τους και από το σημειωματάριο των στατιστικών τους κάθε μορφή θανατηφόρας τυχαιότητας.
Να μας χαιρόμαστε εμάς και όλους όσους ανήκουν σ αυτήν την ανώτερη φυλή των υπερανθρώπων, που δεν λογαριάζουν ούτε το παρόν αλλά ούτε το μέλλον.
Να μας χαιρόμαστε εμάς και όλους όσους ανήκουν σ αυτήν την ανώτερη φυλή των υπερανθρώπων, που το μόνο που τους απασχολεί είναι η «ανάπτυξη» που αποφέρει χρήμα και θάνατο!

****************
όλες οι φωτό απο το δίκτυο: http://www.next-up.org/France/EDF_nucleaire.php
και οι πληροφορίες από το δίκτυο: http://www.world-nuclear.org/info/inf20.html
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων