Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Oι Αψέκαστοι...

Ένα τεράστιο νέφος χημικών σκεπάζει για πάντα την Ελληνική Δημοκρατία της Τεχεράνης , επιβεβαιώνοντας αυτό που κανένας “έγκυρος” αναλυτής πολιτικών φαινομένων για dummies δεν θέλει να παραδεχτεί ανοιχτά:μας ψεκάζουν.

Δεκάδες ειδικά διασκευασμένα αεροπλάνα πλακώνουν στα χημικά όλη την επικράτεια με σκοπό την αποβλάκωση του πλήθους, αλλά κυρίως την αποχριστιανοποίηση του ,κάτι που δεν κατάφεραν οι δεκάδες εκατομμύρια “εισβολείς-λαθρομετανάστες”,”οι τουρκαλάδες” και οι “Henry Kissinger” να πετύχουν στο παρελθόν. Ο φόβος μιας επανάστασης είναι ορατός και το μόνο ικανό να συγκρατήσει το πλήθος από το να ξεχυθεί στους δρόμους και να στήσει οδοφράγματα, είναι λίγοι τόνοι αεροζόλ για κατσαρίδες.
Ευτυχώς μέσα στον κακό χαμό η ομάδα των αψέκαστων Ελλήνων Ορθόδοξων Χριστιανών, χάρη σε κάτι “προφητείες” κάποιου ρασοφόρου γέροντα, βρίσκεται πάντα σε πλήρη ετοιμότητα και ενημερώνει το έθνος για τα δεινά που το περιμένουν άμα δεν ξυπνήσει εγκαίρως.Να λοιπόν που ήρθε η στιγμή να δικαιωθούν.
Οι αψέκαστοι προειδοποιούσαν από την εποχή που η Nέα Tάξη Πραγμάτων έβαζε στα σκαριά τα σατανικά της σχέδια.Είχαν καταφέρει να εισχωρήσουν στα άδυτα των εβραϊκών στοών και να αποσπάσουν άκρως απόρρητα έγγραφα.
Έκτοτε επιδίδονται στο σπορ της αποκαλυπτικής διάρροιας: δημοσίευση και κατόπιν copy paste αναπαραγωγή στις δεκάδες ιστοσελίδες του κομματικοθρησκευτικού μουτζαχεντινισμού αγαπάτε αλλήλους, αλλά κανένας σώας τας φρένας του δεν δίνει σημασία. Ακόμα και οι ιδεολογικοί τους ξάδερφοι τους κράζουν, αποκαλώντας τους συνομοσιολόγους. Δυστυχώς για την ομάδα των αψέκαστων, η εποχή που η “ενημέρωση” γίνονταν με την βοήθεια ιερών βασανιστηρίων έχει περάσει.
Ανάμεσα στα δεινά που περιμένουν το έθνος, εξέχουσα θέση έχουν και οι καθημερινές σοκαρίστηκες “ειδήσεις” για άπλυτους ανθέλληνες που τρώνε ζωντανές παρθένες για πρωινό και κατόπιν κυλιούνται στα ούρα τους για να ικανοποιήσουν τις ανώμαλες σαρκικές ηδονές τους.Άλλες καθημερινές “ειδήσεις αγάπης” είναι η επιστροφή της Πόλης στα πάτρια εδάφη και ο αγιασμός των όπλων που θα τσακίσουν τον εχθρό.
Το μεγάλο πρόβλημα των αεροψεκασμών είναι η τυφλότητα των χτυπημάτων. Άπαξ και φύγουν τα δηλητηριώδη αέρια από την ουρά του αεροσκάφους, ο οποιοσδήποτε μπαίνει στη ζώνη κινδύνου. Ανάμεσα στα θύματα μπορεί κατά λάθος να βρεθεί και κανένας νεοταξίτης από αυτούς που κινούν τα νήματα της ανθρωπότητας, γιαυτό και φροντίζουν να κυκλοφορούν με ειδικά κατασκευασμένες λιμουζίνες αντί να περπατάνε στο δρόμο όπως οι κοινοί θνητοί. Όμως για τον υπόλοιπο πληθυσμό το πρόβλημα παραμένει άλυτο. Εκτός της αποβλάκωσης ,η νέα τάξη έχει και ως στόχο την ραγδαία μείωση του πληθυσμού ,ασχέτως αν ο πληθυσμός αυτός είναι άκρως απαραίτητος για να κινείται το καπιταλιστικό σύστημα της οικονομίας και να γεμίζουν οι τσέπες των νεοταξιτών.
Οι αψέκαστοι κυκλοφορούν με ένα ολόσωμο λεπτό φιλμ λατεξ που φοριέται σαν εσώρουχο και έτσι καταφέρνουν να διατηρούν την πνευματική τους διαύγεια στο ακέραιο. Είναι πανάλαφρο ,διάφανο, δεν εμποδίζει τις κινήσεις ενώ αφήνει και το δέρμα να αναπνέει ελεύθερα. Διατίθεται σε δυο μοντέλα. Ένα χειμερινό και ένα καλοκαιρινό ειδικά κατασκευασμένο για τις ανάγκες της παραλίας και των μπιτσόμπαρων.
Έχουν πάντα πρόχειρη μια αντιασφυξιογόνα μάσκα και κρατάν καλού κακού ομπρέλα όταν βρίσκονται εκτεθειμένοι σε εξωτερικούς χώρους. Στις οικίες τους έχουν εγκατεστημένα ειδικά μηχανήματα φιλτραρισμού της ατμοσφαίρας και το ίδιο απαιτούν από τον εργοδότη τους ,αλλιώς αρνούνται να δουλέψουν .Τα τρόφιμα πριν τα καταναλώσουν τα στέλνουν στο χημείο του κράτους για ενδελεχή ανάλυση. Τα μικρά παιδιά και τα βρέφη ευτυχώς τα προστατεύει ένας στρατός αγίων.
Εκτός από τα μέτρα πρόληψης χρειάζονται και μέτρα φύλαξης όπως  η αγορά με έκπτωση 10% για ανέργους και πολύτεκνες οικογένειες, λίγων σβόλων θαυματουργού χώματος στο οποίο ο γέροντας πριν σβήσει από τον υλικό τούτο κόσμο, είχε κάνει την ανάγκη του. Οι κλασικές θαυματουργές αξίες όπως τα τίμια ξύλα ,τα κομποσκοίνια,οι αγιασμοί ,τα φυλαχτά , ή έστω η ξυσμένη μπογιά από το αντίγραφο κάποιας θαυματουργής εικόνας, πωλούνται με ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις στα καταστήματα της σωτηρίας.
Το νέφος που σκεπάζει την Ελληνική Δημοκρατία της Τεχεράνης δεν είναι αποτέλεσμα των φαντασιακών αεροψεκασμών.Είναι το υπεραιωνόβιο σκότος της τυφλής πίστης σε δογματικούς μύθους και ουράνιους θαυματοποιούς σωτήρες με επικίνδυνες πολιτικές διαστάσεις. Αφού ο κάθε πιστός αρνείται να πατήσει τον διακόπτη για να ανάψει το φως ,ας πατήσει κάποιος το κουμπί της αυτοκαταστροφής να τελειώνουμε όλοι μια ώρα αρχύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων