Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πλεόνασμα και ξέρω γω εντάξει!

απο το Alter Thess...
Οι γηπεδικού τύπου πανηγυρισμοί, από τα χρεωκοπημένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την αναγνώριση του πρωτογενούς πλεονάσματος από τη στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προφανώς και αποτελούν μία απίστευτη προσβολή για όλους τους πολλούς καλούς ανθρώπους που κλήθηκαν να πληρώσουν τα σπασμένα μίας μεγάλης οικονομικής κρίσης – κρίσης μοντέλου – την οποία δεν προκάλεσαν ούτε και συνέβαλαν με κάποιον τρόπο ώστε να συμβεί.
Η φτώχεια των πολλών καλών ανθρώπων αποτελεί μία επιλογή/απάντηση στο πως θα μπορέσει να συνεχιστεί το πάρτι των από τα πάνω με άλλα μέσα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από την αναγνώριση του πρωτογενούς πλεονάσματος από τη νυσταλέα και πάμπλουτη γραφειοκρατία των Βρυξελών. Πως, αλλιώς, μπορεί να υπάρξει τέτοια… αναγνώριση, από τη στιγμή που βγάζει μάτι ο τρόπος με τον οποίο βγήκε αυτό το πλεόνασμα; Οι γηπεδικού τύπου πανηγυρισμοί, «πλεόνασμα και ξέρω γω και ξέρω γω εντάξει!», έχουν βάση γιατί αυτό το πλεόνασμα είναι απόδειξη της δικής τους νίκης και της ήττας των πολλών καλών ανθρώπων.
Είναι ματς λοιπόν… Αυτό θα πρέπει να γίνει τώρα περισσότερο ξεκάθαρο από ποτέ και η απ’ εδώ πλευρά να καταλάβει πως η ισοπαλία, στο επόμενο ματς, δεν είναι ένα αποτέλεσμα που βολεύει. Οι από τα πάνω θα επιδιώξουν ένα… ισόπαλο αποτέλεσμα στην τριπλή εκλογική μάχη του Μαΐου με διάφορους τρόπους και με πολλά κόλπα. Άλλοι θα παίζουν φουλ άμυνα, άλλοι να πετούν την μπάλα διαρκώς στα μνήματα και κάπως έτσι θα προσπαθήσουν να σπαταλήσουν το χρόνο μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες.
Έχουν τη βοήθεια της… διαιτησίας; Προφανώς και την έχουν, γι’ αυτό καλό είναι η απ’ εδώ πλευρά να μην κλαψουρίζει για το δελτίο του Mega, για τα ρεπορτάζ των «Νέων», για την αβάντα που έχει ο Μπουτάρης και ο Τζιτζικώστας απ’ όλα τα χρεωκοπημένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οπότε σφίγγουμε τα δόντια, οι 11 παίζουμε για 22 και στις 25 Μαΐου θα τους τρίψουμε το πλεόνασμα στα μούτρα.
Ο alterthess ιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων