Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Πάγκαλος ο Τουρκοφάγος...

Ρεμπελισκος...
Στην ανακοίνωση της αλλαγής των διατροφικών του συνηθειών προχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, απευθυνόμενος από την κορυφή ως τα νύχια της Ελλάδας. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Γιωργάκη με δηλώσεις του ανακοίνωσε πως η δίαιτα της ντομάτας δεν του κάνει πλέον, αφού παρά το ότι έχει δηλώσει πως τρώει μόνο ντομάτες δεν βρέθηκε κανένας να του τις πετάξει.
Τις ντομάτες αποφάσισε να τις αντικαταστήσει με Τούρκους, ενώ εξήγησε πως προτιμά αυτούς που φυτρώνουν στη Θράκη και την Κρήτη.
Ο ευτραφής παραπολιτικός δηλώνει αγανακτισμένος με τους Κρητικούς που έχουν τα όπλα παραπόδα και δεν τον αφήνουν να επισκεφτεί ήσυχος την Κρήτη και ζητάει την ανακατάληψη της Κρήτης. Άλλωστε, αν θέλουν όπλα οι Κρητικοί, η ελληνική κυβέρνηση (μαζί με τους Αμερικάνους και τους Ευρωπαίους) φρόντισε να τους φυτέψει τα χημικά της Συρίας έξω από το νησί τους. Τι να τα κάνουν τα καλάσνικωφ; Σε λίγα χρόνια δεν θα πλησιάζει κανείς την Κρήτη.
Παράλληλα στρέφει τα βέλη του και στη Θράκη, όπου σύμφωνα με τον ίδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας έχουν ανεβάσει τις τιμές στα ξενοδοχεία και τα ταβερνάκια.
Ο εγγονός του δικτάτορα Πάγκαλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την μη επιλογή της Σαμπιχά Σουλεϊμάν για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί η υποψηφιότητά της θα ακουμπούσε τους Ρομά, τους Μουσουλμάνους και τις γυναίκες, και ως γνωστών ο Πάγκαλος κόπτεται πολύ και για τις τρεις αυτές κατηγορίες, αλλά κυρίως ενδιαφέρεται για την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη.

Μάλιστα, η μη επιλογή της Σουλεϊμάν δηλώνει υποτέλεια του ΣΥΡΙΖΑ στην Τουρκία, κάτι που ο ίδιος έχει εξασφαλίσει για τον εαυτό του με την παράδοση του Οτσαλάν και της σημαίας των Ιμίων που πήρε ο άνεμος και δεν θα ήθελε να χάσει ποτέ τα πρωτεία. Μόνο ο Πάγκαλος μπορεί να σκύβει στην Τουρκία.
Από την άλλη, ζητάει από τους Κρητικούς να παραδώσουν επιτέλους τα όπλα και για να τους στριμώξει αναρωτιέται γιατί δεν τα χρησιμοποίησαν το 1821 για να φάνε τους Τούρκους.
Ο idiotης πολιτικός, που έχει μείνει πλέον άστεγος καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν τον χωράει και ο ίσκιος της Ελιάς είναι πιασμένος από άλλους, ζητάει την ανακατάληψη της Κρήτης πριν προλάβουν οι Κρητικοί να την πάρουν και να φύγουν, ενώ αυτοί του απαντούν “εν το κουνάω απ’ επαέ αν δε μου παίξουν την ανεξαρτησία από τη χώρα”.
Τέλος, ο Θεόδωρος Πάγκαλος φρόντισε να γνωστοποιήσει πως βρίσκεται μέσα στη μόδα του “ψηφοφόρου του παραβάν” και θα αποφασίσει και αυτός τι θα ψηφίσει την τελευταία στιγμή έξω από αυτό, επειδή μέσα δεν χωράει, αλλά για να μην παρεξηγηθεί ξεκαθάρισε πως η επιλογή του θα είναι η Νέα Δημοκρατία ή το Ποτάμι.
Τις επόμενες ημέρες σκέφτεται να επισκεφτεί και τον Νίκο Μιχαλολιάκο στη φυλακή για να τα βρούνε, αλλά προβληματίζεται για το πως θα περάσει από τον έλεγχο τη λίμα που του πήρε δώρο για το Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων