Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Η φασιστική φιλανθρωπία του αίματος...

MediA Oasis...


Αίμα! Για τους μετανάστες να στεγνώνει στα μαχαίρια, για τους Έλληνες να μεταγγίζεται ανόθευτο. Οι προκλήσεις της χουντο-συμμορίας της Χρυσής Αυγής κλιμακώνονται, καθώς η πολιτική της παρουσία εδραιώνεται. Στο “κοινωνικό πρόγραμμα” που ανακοίνωσε και που αποτελεί case study λαϊκισμού, φασιστικής νοοτροπίας και παλαιοκομματισμού, δηλώνεται μεταξύ άλλων ότι οι χρυσαυγίτες θα ιδρύσουν “τράπεζα αίματος” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη “μόνο για Έλληνες”. Το “ελληνικό” αίμα χωρίς βδελυρές επιμιξίες, μοναδικά γάργαρο καθώς είναι λόγω και του …Ιχώρ (όπως μας πληροφορούν οι περισπούδαστες μελέτες των ιδεολογικών γκουρού της Χρυσής Αυγής) θα προσφέρεται με την επίδειξη ταυτότητας καθώς και μετά από εξετάσεις γλωσσομάθειας.
Ο λαϊκισμός στο μεγαλείο του: Η εγκληματική συμμορία υπόσχεται δωρεάν διανομή ειδών πρώτης ανάγκης “μόνο σε Έλληνες” μέσω του «Καταστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Στήριξης» που λειτουργεί μέσα στα γραφεία της, στην ΤΟ Άνω Λιοσίων. Σε όλη την Ελλάδα, διαφημίζουν οι μισάνθρωποι του Μιχαλολιάκου, ότι κάνουν μέσω των τοπικών τους οργανώσεων “διανομή τροφίμων, φαρμάκων και ρουχισμού σε αναξιοπαθούντες (sic!) οικογένειες Ελλήνων”.
Κάνουν και γραφείο ευρέσεως εργασίας με μια μοναδική στα χρονικά πρωτοτυπία: Η χρυσαυγίτικη πατέντα γραφείου εργασίας δεν θα αναζητά δουλειές, έστω και “μόνο για Έλληνες” αλλά “σε πρώτη φάση ασχολείται με την στοιχειοθέτηση των καταγγελιών παράνομης απασχόλησης λαθρομεταναστών που στερούν ευκαιρίες εργασίας από τους Έλληνες”. Στήνουν δηλαδή ένα χαφιεδομηχανισμό όπου πας και καταγγέλλεις τον γείτονα ότι παίρνει στη δουλειά Πακιστανούς!! Όμως είναι πρώτοι οι χρυσαυγίτες που εκμεταλλεύονται αλλοδαπούς για τα εξευτελιστικά μεροκάματα (βλ. το ροζ ξενοδοχείο ιδιοκτησίας Ζαρούλια).
Τέλος, δηλώνουν ότι θα ιδρύσουν κομματικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς “μόνο για Ελληνόπουλα”, αφήνοντας στην άκρη προς το παρόν τουλάχιστον τις πρόσφατες απειλές τους ότι θα μπουκάρουν στους υπόλοιπους σταθμούς και να πετάνε έξω τα παιδιά μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων