Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Αν θέλει «ταπείνωση» ας ρωτήσει τον Λοβέρδο...



Αν η κ. Διαμαντοπούλου επιθυμεί να ταπεινωθεί όπως εξομολογήθηκε στη ΝΕΤ, μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στον πρώην «σύντροφό» της και παρακαθήμενό της στο υπουργικό συμβούλιο, τον Ανδρέα Λοβέρδο. Είναι ο κατάλληλος πολιτικός και μπορεί να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα της μεταμελημένης Άννας.
Λίγους μήνες πριν τις εκλογές του 2012 ο τότε υπουργός Υγείας είχε ταπεινώσει, είχε εξευτελίσει, είχε διαπομπεύσει ουκ ολίγες γυναίκες. Μόνο που εκείνες δεν είχαν κουνήσει το δάχτυλο στην κοινωνία. Εκείνες δεν είχαν μοιράσει φωτοτυπίες στα σχολεία. Εκείνες δεν είχαν ψηφίσει ούτε ένα Μνημόνιο.

Εκείνες ταπεινώθηκαν και διασύρθηκαν επειδή ήταν οροθετικές. Αν η Άννα Διαμαντοπούλου επιθυμεί μια τέτοιου είδους ταπείνωση, ξέρει που μπορεί να απευθυνθεί. Αν πραγματικά θέλει να νιώσει τι σημαίνει ταπείνωση ας αφήσει τις συναισθηματικές γονυκλισίες ενώπιον της κοινωνίας και ας θυμηθεί τα έργα και τις ημέρες του έτερου αποχωρήσαντα από το ΠΑΣΟΚ, όταν κακοποιούσε βάναυσα την προσωπικότητα κάποιων δυστυχισμένων γυναικών ρίχνοντας τις φωτογραφίες τους στην τηλεοπτική αρένα προς άγρα ψήφων. Αλλιώς ας αφήσει ήσυχους όλους αυτούς που η ίδια με την πολιτική της ταπείνωσε και ας ασχοληθεί με το εμπόριο και τις εξαγωγές όπως μας υποσχέθηκε σε περίπτωση που δεν μπορέσει να προσφέρει στον διάλογο για την κεντροαριστερά. Εμείς πάντως θα την θυμόμαστε να κλείνει 2000 σχολεία δίχως ίχνος ταπεινότητας. Ταπεινωμένη ή όχι, δεν θα μας λείψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων