Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Όλοι στη Νεάπολη: Ο Βενιζέλος θα μοιράσει δουλειές!

απο το Alter Thess...
Στην ανακατάληψη του δήμου Συκεών Νεάπολης από τους ξυπόλητους αναρχοσυριζέους θα προχωρήσει,το Σάββατο, ο μεγάλος ηγέτης, ο εθνάρχης, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο εθνάρχης, που για χρόνια κρατούσε κρυμμένο στην ντουλάπα του τον Άκη Τσοχατζόπουλο και για μήνες στο συρτάρι του τη λίστα Λαγκάρντ, ο μεγάλος σοσιαλιστής ηγέτης που χαράτσωσε μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ακόμα και την πιο φτωχή ελληνική οικογένεια, θα μιλήσει αύριο το πρωί στο πρώην δημαρχείο Νεάπολης και όλη η περιοχή θα πρέπει να βουλιάξει από κόσμο και συνθήματα.
Για την, δεδομένη, επιτυχία της συγκέντρωσης έχει φροντίσει ο δήμαρχος Συκεών Συμεών που κινητοποίησε το δημοτικό μηχανισμό ώστε όλοι οι άνεργοι της ευρύτερης περιοχής να ενημερωθούν ότι ο εθνάρχης μετά το τέλος της ομιλίας του θα μοιράσει δουλειές σε όλους! Συγκεκριμένα η τηλεφωνική γραμμή 2310 671100 (δημαρχείο Συκεών) κυριολεκτικά τέλειωσε…
Τα νέα έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό στην ευρύτερη περιοχή της Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης όπου η ανεργία, εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ που διώχνει τους επενδυτές από την Ελλάδα, έχει φτάσει το 40%.
Χιλιάδες άνθρωποι ήδη από σήμερα, Παρασκευή, βρίσκονται έξω από το πρώην δημαρχείο Νεάπολης και όπως δηλώνουν θα κοιμηθούν εκεί ώστε αύριο το πρωί να έχουν καλές θέσεις και να πιάσουν τις δουλειές που θα πετάει στον κόσμο ο εθνάρχης.
“Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για την επίσκεψη του μεγάλου πολιτικού ηγέτη μας στη Νεάπολη. Είμαστε πραγματικά συγκινημένοι γιατί επιτέλους το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στις λαϊκές γειτονιές. Είμαστε πραγματικά χεσμένοι από τη χαρά μας γιατί ο Συμεών των Συκεών μας υποσχέθηκε ότι ο εθνάρχης θα μας μοιράσει θέσεις στα προγράμματα κοινωφελούς απασχόλησης.
Είμαστε πραγματικά βέβαιοι ότι το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, που καλό είναι να μην γίνουν ποτέ και ο Σαμαράς να κυβερνάει για πάντα, θα πιάσει το 3% και θα μπει στη Βουλή” δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Κ. άνεργος εδώ και ένα χρόνο καθώς ο Τσίπρας έβαλε λουκέτο στο εργοστάσιο που δούλευε.
“Κατάρα στον Τσίπρα, κατάρα στον Τσίπρα, κατάρα στον Τσίπρα” δήλωσε η Μαρία Σ. συνταξιούχος που εδώ και ένα χρόνο μαζεύει σάπια λαχανικά από τις λαϊκές αγορές τα απογεύματα καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποκλείσει το αεροδρόμιο από το οποίο ήταν προγραμματισμένο να απογειωθεί η ελληνική οικονομία.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο εθνάρχης το πρωί της Κυριακής θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” για να πάρει στους ώμους του τον Αντώνη Σαμαρά και με τα πόδια να τον πάει στο “Μακεδονία Παλλάς” όπου ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Δουλειές θα μοιραστούν και εκεί!
Δαιμόνια δικός σας, Πίκος Απίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων