Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Παράνοια, παράνοια, για σένα MEGA στα ουράνια!

Απο το alterthess...
Την περασμένη εβδομάδα, μαζί με συγγενείς και φίλους, συμμετείχα σε ένα εξαιρετικά επίπονο πείραμα: Κάθε μέρα στις 8 το βράδυ παρακολουθούσαμε όλοι μαζί το δελτίο ειδήσεων του MEGA, το οποίο το “βγάζει” η δεύτερη ομάδα του σταθμού, καθώς η πρώτη ξεκουράζεται και προετοιμάζεται για τη φθινοπωρινή μάχη με τους ξυπόλυτους που θέλουν να σταματήσει το πρόγραμμα της φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας. Η δεύτερη ομάδα τα έδωσε όλα!
Αν και παρουσίασε πολύ λειψά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, η δεύτερη ομάδα του MEGA προσπάθησε με επιμονή να μας πείσει ότι ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί ένα λαχείο, μετά μάλιστα από πολλά τζακ ποτ, που έλαχε στον ελληνικό λαό. Δεν είναι όμως μόνος του καθώς, σύμφωνα με το MEGA, έχει δίπλα του έναν πραγματικό ογκόλιθο της παγκόσμιας πολιτικής, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος αποτελεί μία βασική εγγύηση για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Όπως μας τα λέει το MEGA αυτό το δίδυμο των γιγάντων, των ηρώων, το πλαισιώνει μία κα-τα-πλη-κτι-κή ομάδα υπουργών όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επιτέλους διώχνει από το δημόσιο όλους τους αργόσχολους, ο Άδωνις Γεωργιάδης, που κλείνει τα νοσοκομεία που είναι άδεια και δεν έχουν κανέναν λόγο για να είναι ανοιχτά και ο Κωστής Χατζηδάκης, που φέρνει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης μετά από δεκαετίες προσκόλλησης στο μοντέλο των σοβιέτ.
Αλλά και ο Γιάννης Βρούτσης, που με τις πολιτικές που ακολουθεί στο υπουργείο Εργασίας κατάφερε να πετύχει ρεκόρ οκταετίας στις νέες προσλήψεις μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012. Και φυσικά, last but not least, ο Γιάννης Στουρνάρας, που θα καταργήσει την απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, καθώς όλοι γνωρίζουν πως αυτοί που δεν πληρώνουν τα δάνεια τους έχουν λεφτά με ουρά κάτω από τα στρώματα τους.
Όπως μπορείς να καταλάβεις φτάσαμε όλοι σε κατάσταση παράνοιας! Ευτυχώς που τις μέρες του πειράματος ήταν ακόμη στον τηλεοπτικό αέρα το αναλογικό σήμα της ΝΕΤ, οπότε μετά τις 9 το βράδυ κάναμε αποθεραπεία και δεν σακατέψαμε εντελώς τα μυαλά μας. Αυτό να το έχουν στο μυαλό τους οι “αστέρες” που γλύφουν και σέρνονται για μία θέση στην ΥΕΝΕΔ του Κεδίκογλου. Εμείς πάντως θα το έχουμε…     

Ο alterthess ιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων