Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Για να μην τρελαθούμε εντελώς...

απο το AlterThess...
Από το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν έσκασε ο βόθρος στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Σαμαράς και η παρέα του προσπαθούν να κολυμπήσουν στα σκατά, η Ανοησία έχει ξεσαλώσει για τα πώς και τα γιατί της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής. Η Ανοησία υποστηρίζει πως η ελεεινή κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς την «έστησε» στη Χρυσή Αυγή,
λίγο – πολύ δηλαδή ο Σαμαράς έβαλε στη φυλακή… αθώους ανθρώπους, ώστε να ανακόψει τη δημοσκοπική έκρηξη των ποσοστών του ναζιστικού κόμματος και να συγκρατήσει σε ένα «λογικό» επίπεδο το πόσο πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ θα έμενε η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές του Μαΐου.
Για να μην τρελαθούμε εντελώς αυτό που προκύπτει από τη συζήτηση Μπαλτάκου – Κασιδιάρη είναι ότι αυτή η ελεεινή κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς κρατούσε στα συρτάρια του Μαξίμου έναν ογκωδέστατο φάκελο με στοιχεία για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής μέχρι και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Το κρατούσαν στα συρτάρια και περίμεναν την «κατάλληλη ώρα» ώστε να το… σπρώξουν παραέξω. Το έγκλημα αυτής της ελεεινή κυβέρνησης της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς προφανώς και δεν είναι ότι έβαλε στη φυλακή… αθώους ναζίδες, αλλά ότι έχει στα χέρια της το αίμα του Παύλου Φύσσα, καθώς η «κατάλληλη  ώρα» ήρθε μετά τη δολοφονία του Παύλου και τη διεθνή κατακραυγή που έπεσε πάνω στον Σαμαρά και την παρέα του.
Στην πορεία προς τις 25 Μάιου, όπου δεν θα ψηφίσουμε αλλά θα τους ισοπεδώσουμε, πρέπει να λύσουμε τα θέματα μας με την Ανοησία. Η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική οργάνωση τελεία και παύλα και όσοι ναζίδες εμπλέκονται, με οποιοδήποτε τρόπο, στα εγκλήματα της θα πρέπει να δικαστούν και να καταδικαστούν. Ένα το κρατούμενο. Η ελεεινή κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς πρέπει να πέσει, να πέσει με μεγάλο θόρυβο και με ξεκάθαρο τρόπο που δεν θα σηκώσει καμία αμφισβήτηση. Δύο τα κρατούμενα και όποιος – όποια δεν καταλαβαίνει το πώς θα πρέπει να πάνε τα πράγματα στις 25 Μαϊου ας κάτσει με την Ανοησία στο σπίτι του.
Ο alterthess ιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων