Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Η Αλέκα και το κίνημα της πατάτας....S

SOFISTIS...

Το κίνημα της πατάτας είναι αποπροσανατολιστικό λέει η Αλέκα (!) (προφανώς γιατί αποπροσανατολίζει από την ανατροπή του καπιταλισμού..)
Η ιστορία λοιπόν συνεχίζεται και επαναλαμβάνεται αμείλικτα. Το 1973 το ΚΚΕ είδε το πολυτεχνείο ως μία ανεξέλεγκτη προβοκάτσια που όταν αυτή εξελίχτηκε εμφανώς σε λαϊκή εξέγερση, τότε συμμετείχε καπελωτικά για να την ελέγξει και να μην μείνει έξω απ την ιστορία.. Σήμερα που η χώρα ζει υπό το καθεστώς επίσης μιας άλλης, σύγχρονης και ευρωπαϊκής αυτή τη φορά, χούντας, το ΚΚΕ αναλαμβάνει καθήκοντα μπάτσου και περιφρουρεί τη βουλή για να μην μπουν μέσα οι αγανακτισμένοι πολίτες και φυσικά εισπράττει δημοσίως τα συγχαρητήρια του Πρετεντέρη και όλης της δωσίλογης δημοσιογραφίας..
Σήμερα λοιπόν δυστυχώς δεν είναι μόνο οι μπάτσοι και οι κουκουλοφόροι που τρομοκρατούν τον κόσμο ώστε να μην ξαναπατήσει ποτέ σε διαδήλωση. Τρέχοντας να γλυτώσουν οι πολίτες από τα δακρυγόνα και το ξύλο, τους περιμένει στη γωνία η Αλέκα με το ΠΑΜΕ σε πλήρη στρατιωτική εξάρτηση, για να τούς τρομοκρατήσουν περισσότερο ώστε να βιδωθούν για πάντα στούς καναπέδες τους και να μην σηκωθούν ποτέ. Γιατί, τί άλλο κάνουν από το να σπέρνουν τον τρόμο στους πολίτες όταν λένε, εμπρός να ανατρέψουμε τώρα τον καπιταλισμό;; Είναι τόοοοοσο κρετίνοι;; Τι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος αν ήθελε να τρομάξει τον κόσμο από τα αριστερά; Τώρα βρήκαν την ώρα και τη στιγμή να ανατρέψουν τον ..καπιταλισμό; Τώρα που χρειάζεται ένα πανεθνικό μέτωπο, κάτι σαν το ΕΑΜ, εναντίον της ξένης κατοχής, της χούντας και της εξαθλίωσης που ζούμε;; Πότε η χώρα θα έχει μεγαλύτερη ανάγκη από μια ενωμένη αριστερά χωρίς παρωπίδες, από μια αξιόπιστη αριστερή εναλλακτική πρόταση, αν όχι τώρα;; Πότε άλλοτε Αλέκα;;

Φυσικά ξέρει καλά το παιχνίδι η Αλέκα και τα μεγαλοστελέχη του ΚΚΕ.. Έχουν τη συνείδηση τους ήσυχη και ένα διαρκές άλλοθι για να απολαμβάνουν εσαεί τις κομματικές εξουσίες τους. Το άλλοθι ότι όλα εξαρτώνται από το κίνημα! Για όλα φταίει το κίνημα!! Αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν και επαναστάσεις και ανατροπές, αρκεί να αναπτυχθεί το λαϊκό κίνημα! Σωστό. Αλλά ποιο κίνημα; Ένα κίνημα που θα ελέγχεται από το ΚΚΕ φυσικά.. Και γιατί τόσα χρόνια δεν αναπτύσσεται το λαϊκό κίνημα;; Μήπως γιατί ούτε και το ΚΚΕ αφήνει το κίνημα να αναπτυχθεί όταν δεν το ελέγχει;; Δεν είναι θλιβερό για αριστερούς και ιλαροτραγικό να αποκαλούν ακόμα και το αυθόρμητο κίνημα της πατάτας ως αποπροσανατολιστικό, ρεφορμιστικό και αντιδραστικό, τάχαμου επειδή δεν είναι οργανωμένο, δηλαδή δεν το ελέγχουν; Το ίδιο δεν κάνουν και με το κίνημα των αγανακτισμένων;
Δυστυχώς για άλλη μια φορά, ακόμα και πάνω από έναν τόπο που ψυχορραγεί και αποζητά να τον αφήσουν επιτέλους να αγανακτήσει, το ΚΚΕ γίνεται ο αριστερός κυματοθραύστης κάθε λαϊκής οργής και πρωτοβουλίας.. Σήμερα που ο τόπος χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε την ανάπτυξη ενός αυθόρμητου και ανεξέλεγκτου κομματικά κινήματος, με την ενίσχυση και ενθάρρυνση της αλληλεγγύης και κάθε μικρής ή μεγάλης πρωτοβουλίας σε όλους τους τομείς της ζωής, το ΚΚΕ γίνεται ο κυματοθραύστης της λαϊκής αγανάκτησης και αυθόρμητης πρωτοβουλίας. Κατάλαβες τώρα Αλέκα γιατί δεν αναπτύσσεται το κίνημα;; Αλλά μη στεναχωριέσαι Αλέκα.. Έτσι και αλλιώς ένα 8-10% στις εκλογές πάντα θα το παίρνετε για να απολαμβάνετε τις κομματικές καρέκλες σας και να περιμένετε εσαεί να αναπτυχθεί το ..κίνημα έχοντας ήσυχη την βολεμένη στο κόμμα ταξική και επαναστατική συνείδηση σας.. Κρίμα Αλέκα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων