Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΤΥΦΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!! Κρίμα Σταμάτη Κραουνάκη..






Τζαμπο Στανιση
ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!
Κάθε φορά που ακούω τις διαφημίσεις του Τζάμπο λέω δεν είναι δυνατόν!!.. και τρελαίνομαι.. και το αποδέχομαι.. και το ξανακούω και λέω δεν είναι δυνατόν και ξανατρελαίνομαι.. και πάλι το αποδέχομαι.. και το συνηθίζουμε ..και έτσι αμβλύνεται συνεχώς το αισθητικό μας κριτήριο και κατ επέκταση το κοινωνικό, πολιτικό, κλπ…και έτσι γαμάνε ασταμάτητα τη ζωή μας με μνημόνια και τρόικες και κάθε φορά λέμε δεν είναι δυνατόν και τα αποδεχόμαστε..
Τελικά η λύση είναι απλή: Μόνο αν συλληφθούν οι υπεύθυνοι του Τζάμπο μαζί με τον διαφημιστή τους και μαστιγωθούν στο Σύνταγμα για το σύνολο του “έργου” τους στην προβολή αυτής της εταιρείας, μόνο αν διαπομπευθούν και σταυρωθούν τώρα που είναι και πάσχα, μόνο αν καταδικαστούν σε ισόβια για τυφλή αισθητική τρομοκρατία, μόνο αν αναπτυχθεί ένα ρωμαλέο παγκόσμιο κίνημα κατά των διαφημίσεων του Τζάμπο, μόνο τότε μπορεί να αλλάξει κάτι σε τούτο το φουκαριάρη τόπο…Αμήν!
ΥΓ. και δεν είναι αυτό το επίπεδο του Ελληνα και κανενός λαού στον κόσμο.. Το επίπεδο δεν γεννιέται αλλά γίνεται από αυτούς που έχουν τη δυνατότητα και τα μέσα να διαμορφώνουν τις συνειδήσεις και το αισθητικό μας κριτήριο!!! Κρίμα ρε Σταμάτη Κραουνάκη!!! Είσαι μεγάλος καλλιτέχνης αλλά ο αντίλογος σου εν προκειμένω υπέρ της συγκεκριμένης ” διαφήμισης” είναι καθαρά του “κώλου” και το ξέρεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων