Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στο ευρώ; να με φτύσετε!

αν-Τειρεσιας...
...ή αλλιώς το δίλημμα των εκλογών
ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΜΕΣΩΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
1. Πραγματικά όταν δε μένω σπίτι, μένω άναυδος με όσους κινδυνολογούν ότι οι προφητείες των μάγια εννοούν την έξοδο της ελλάδας από το ευρώ. Καταλαβαίνω τα επιχειρήματά τους "οι μάγια μεγάλος πολιτισμός που ιδρύθηκε από τους έλλληνες συντρόφους του Οδυσσέα που δεν κατάφεραν να βρουν την Ιθάκη αλλά βρήκαν πρώτοι την αμερική μετά από 1500 χρόνια στη θάλασσα, κλπ, κλπ,..." αλλά έχω μερικές απορίες
Όταν κάποιος είναι άνεργος, επομένως δεν πληρώνεται ή
όταν σε κάποιον δεν αρκεί ο μισθός του για τα χαράτσια και τους λογαριασμούς ή
όταν με το ευρώ είναι φτωχότερος απ' ότι όταν είχαμε τη δραχμή
Γιατί να νοιάζεται αν θα βγούμε;

2. Ο καρατζαφύρερ που νομιμοποίησε τη ρητορεία της χρυσής αυγής, παλιά εναγκαλίζονταν με τους ναζίδες, μετά μίλαγε για δεξιά πολυκατοικία και τώρα για κεντροδεξιό χώρο. Επίσης υπερψήφισε το πρώτο μνημόνιο και καταψήφισε το δεύτερο. Η ντόρα έφυγε από τη νουδου ως υπερμνημονιακή ψηφίζοντας και τα δύο μνημόνια. Ο σαχλαμαράς ξεκίνησε αντιμνημονικός καταψηφίζοντας το πρώτο και στη συνέχεια μπήκε στην κυβέρνηση παπαμπάνκου υπερψηφίζοντας το δεύτερο. Ο μάνος είναι υπέρ και του τρίτου μνημονίου. Όλοι αυτοί θα κατέβουν στο ίδιο κόμμα και κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό γιατί για μια εβδομάδα τήρησε τις προεκλογικές του δεσμέυσεις.
Ποιά είναι η ερώτηση;

3. Ακούω διάφορες κυρίες (ως επί τω πλείστω) μιας κάποιας ηλικίας (σικ, αντί για χούφταλα της αστικής τάξης) να πλέκουν το εγκώμιο του μάνου.
Είναι μήπως ο μάνος ο τσίπας της 3ης τάξης και ηλικίας;

4. Τελικά η φιλοευρωπαική παράταξη θα διαπραγματευτεί το μνημόνιο μετά τις επόμενες εκλογές αν σχηματίσει κυβέρνηση;

5. Ο μίμος ανδρουλάκης δεν πήγε στη βουλή για να μην κάτσει δίπλα στους χρυσαυγίτες. Κάτι τέτοιο ο λαβερδος θα το θεωρούσε απιστία;
 Περισσότερες εξηγήσεις θα δώσει αύριο στην εκπομπή του στο γάδα-τσάνελ όπου θα έχει καλεσμένους τον κουμπουράκη και τον τροϊκονομέα. Θα παρέμβει ο φύρερ μιχαλοβλιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων