Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ο Ιωάννης Κωτούλας- και μόνον...

απο το Red NoteBook...
Πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διήμερο σχετικά με τον Ιωάννη Κωτούλα, σύμβουλο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής του Υφυπουργού Εσωτερικών Χ. Αθανασίου. Μετά από ένα δημοσίευμα της "Αυγής", καθώς και μια ανάρτηση στον ιστότοπο left.gr σχετικά με μια μελέτη του εν λόγω συμβούλου περί του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, οι συντάκτες κατηγορήθηκαν ως πλαστογράφοι, παραχαράκτες κτλ.
Ο Κωτούλας, μάλιστα, απείλησε, αποστέλλοντας εξώδικο, ότι θα κινηθεί, ίσως, και νομικά εναντίον τους.

Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τις σκέψεις του κυρίου συμβούλου περί του "αντιεβραϊσμού" ή των "αμφιλεγόμενων" Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών. Στην πραγματικότητα, εμείς δε θα προβούμε σε κανένα απολύτως σχόλιο. Θα παραχωρήσουμε, κατά κάποιον τρόπο, τον  υπόλοιπο χώρο αυτής της ανάρτησης, στον ίδιο τον Κωτούλα, για να παρουσιάσει κάποιες σκέψεις του περί μεταναστευτικής πολιτικής. Αυτή, άλλωστε, είναι και η ειδίκευσή του, γι΄ αυτό πληρώνεται από τον ελληνικό λαό.

[Ακολουθούν τα σχόλια του Ιωάννη Κωτούλα, διαχειριστή του μπλογκ   http://ioanniskotoulas.blogspot.com/ κάτω από το άρθρο με τίτλο "Ωρολογιακή βόμβα για τη χώρα και την Αθήνα οι λαθρομετανάστες",  του Θ. Κατσανέβα. Ο ιστότοπος παραπομπής είναι αυτός εδώ: http://www.politismospolitis.org/archives/1113 ]
"Το θέμα αποτελεί τον μεγαλύτερο εθνικό κίνδυνο για την χώρα, καθώς η Ελλάδα διαθέτει το υψηλότερο ποσοστό μεταναστών στην Ευρώπη, αν όχι στον κόσμο, το οποίο προσεγγίζει το 35-40%.Και παρόλα αυτά κανείς δεν τολμά να θίξει το θέμα αυτό λόγω της πνευματικής δικτατορίας της Αριστεράς, μίας Αριστεράς, η οποία προφανώς φιλοδοξεί να αλιεύσει ψήφους από τους λαθρομετανάστες, με τους οποίους, άλλωστε, διαθέτει και πολιτιστική συγγένεια.

Το κράτος οφείλει να καθορίσει ανώτατο αριθμό αλλόφυλων στοιχείων στην χώρα και φυσικά να απαγορεύσει όχι απλώς την άκριτη εισροή λαθρομεταναστών, αλλά και να εκδιώξει έναν μεγάλο αριθμό από αυτούς. Επίσης θα πρέπει να παύσει η παράνομη φοίτηση των παιδιών των λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία, με την οποία προκαλείται υποβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου του εκπαιδευτικού συστήματος, αλλά και έμμεση νομιμοποίηση πολλών παράνομων λαθρομεταναστών.

Σε όλη την Ευρώπη τα κόμματα της εθνικής ταυτότητας σαρώνουν (Ελβετία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Νορβηγία ενδεικτικά), στην Ελλάδα λόγω της αριστερής θολοκουλτούρας κανείς δεν τολμά να αναφερθεί στο θέμα αυτό, το οποίο απειλεί την ίδια την εθνική κυριαρχία.

Ας αποφασίσουμε, επιτέλους, αν αυτή η χώρα ανήκει στους Έλληνες ή όχι. Αν ναι, τότε πρέπει να γίνουν όλες οι ενέργειες, ώστε να διαφυλαχθεί η προτεραιότητα και η κυριαρχία του ελληνικού στοιχείου. Αν δεν ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τότε ας δώσουμε τα κλειδιά στους λαθρομετανάστες. Οπότε απορεί κανείς για ποιον λόγο έγιναν τόσες θυσίες με τόσους εθνικούς αγώνες από το 1821 και μετά. Για ένα κράτος ελληνικό ή για μία πολυφυλετική χοάνη;

Ανοίξτε τα μάτια.

[Χ]ρήσιμο θα ήταν να διατυπωθούν επιχειρήματα με άξονα την ψυχρή λογική, χωρίς ψευδοανθρωπισμούς του σαλονιού και με γνώμονα το κρατικό εθνικό συμφέρον.
Θα πρέπει επιτέλους να ανοίξει δημόσιος διάλογος με παρεμβάσεις, εκδόσεις και δημοσιεύσεις για το θέμα, το οποίο πολύ σύντομα θα καταστεί κεντρικό πολιτικό εγχείρημα.

Στην Γαλλία ετοιμάζουν υπουργείο Μετανάστευσης, εδώ που το πρόβλημα είναι οξύτερο (35-40% το ποσοστό των λαθρομεταναστών επί του πληθυσμού), κανείς δεν μιλά.

Κατά την γνώμη μου το θέμα έχει πολλαπλές διαστάσεις, ας μην περιοριζόμαστε στην αμιγώς οικονομική, δηλαδή ποια είναι η συμβολή των μεταναστών στην οικονομία. Ας υποτάξουμε επιτέλους την οικονομία στην πολιτική, όπως κάθε σοβαρό κράτος. Η λαθρομετανάστευση έχει συνέπειες δημογραφικές, πολιτισμικές, τις οποίες οι περισσότεροι παραβλέπουν. Οι μετανάστες δεν πρέπει να υπερβούν έναν συγκεκριμένο αριθμό, ένα συγκεκριμένο ποσοστό επί του πληθυσμού, διότι προκύπτει πρόβλημα εθνικής κυριαρχίας. Απλά, λιτά, σταράτα. Στην Γερμανία δεν υπερβαίνουν το 5-10% του εγχώριου πληθυσμού. Το ίδιο ας συμβεί και εδώ. Με δεδομένη την αυξημένη γεννητικότητα λόγω ισλαμικής θρησκείας, θα υπάρξει πρόβλημα. Ας μην κλείνουμε τα μάτια, ώστε να μην κατηγορηθούμε ατομικά για έλλειψη διακριτικότητας ή πολιτικού πολιτισμού. Οι συνέπειες στην πολιτιστική υποβάθμιση της χώρας, στην αποδιάρθρωση του κοινωνικού ιστού είναι τρομακτικές. Κάθε κοινωνία που δεν χαρακτηρίζεται από έναν σημαντικό βαθμό ομοιογένειας καταρρέει, το είδαμε στον Λίβανό, στην Γεωργία, στην Γιουγκοσλαυία. Το πολυπολιτισμικό ιδεολόγημα οδηγεί αναπόφευκτα στην εθνική διάλυση.

1. Η Αριστερά υποφέρει από προκαταλήψεις και αναχρονιστικές ιδεολογικές αγκυλώσεις. Βάζει το συμφέρον του κάθε παράνομου λαθρομετανάστη πάνω από το συμφέρον του απλού Έλληνα πολίτη. Φυσικά και έχει συμφέροντα, διότι οραματίζεται να την ψηφίσουν οι κάθε λογής λαθρομετανάστες, όπως λ.χ. συμβαίνει στην Γερμανία, όπου οι Ασιάτες Τούρκοι επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα μίας ευρωπαϊκής χώρας (όταν γίνεται το αντίστροφο, κόπτονται όλοι περί ιμπεριαλισμού, σε αυτήν την περίπτωση δεν μιλάνε).

2. Οι ΗΠΑ είναι το ισχυρότερο κράτος λόγω στρατιωτικής και πολιτικής ισχύος, όχι επειδή έχει λαθρομετανάστες. Και εκεί, όμως, η άκριτη άνοδος των ισπανόφωνων απειλεί την οργανική ενότητα ή τον χαρακτήρα του κράτους, όπως επεσήμανε στο έργο του ο Χάντινγκτον και όπως κατέδειξαν πρόσφατες μελέτες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Σε κάθε περίπτωση τα μικρά κράτη καταρρέουν λόγω πολυπολιτισμικότητας (Λίβανος, Γιουγκοσλαυία, Τσεχοσλοβακία), ακόμη και αυτοκρατορίες κατέρρευσαν για τον ίδιο λόγο (ΕΣΣΔ, Αυστρο-Ουγγαρία), ενώ η τρομοκρατία ανθεί από τους μετανάστες δεύτερης γενιάς σε άλλες (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία), η Ελλάδα θα γλιτώσει; Γιατί, επειδή εδώ έχουν μαζευτεί οι μεγαλύτεροι δημοκράτες του κόσμου και θα τρομάξουν οι λαθρομετανάστες; Δεν νομίζω.

3. Τα ιστορικά παραδείγματα που επικαλείσθε είναι τουλάχιστον ατυχή. Μία αυτοκρατορία δεν είναι πολυεθνική/πολυπολιτισμική μόνο και μόνο επειδή στην επικράτειά της απαντούν ετερογενείς πληθυσμοί. Στις ελληνιστικές αυτοκρατορίες οι Έλληνες ήταν επικυρίαρχοι και όχι ισότιμοι συνέταιροι των ασιατικών πληθυσμών, στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία επικρατούσε ο ιταλικός και αργότερα ο ελληνο-ρωμαικός πληθυσμός, το ίδιο συνέβαινε και στην Βυζαντινή, όπου πάλι επικρατούσε το ελληνικό στοιχείο, ενώ στην Οθωμανική οι Έλληνες ήταν καταπιεζόμενη εθνότητα, όχι συγκυβερνήτες. Η ελλιπής γνώση των ιστορικών δεδομένων παράγει διαστρεβλωτικές ερμηνείες του παρελθόντος.

4.Στο εκπαιδευτικό σύστημα τα παιδιά των λαθρομεταναστών προκαλούν υποβάθμιση λόγω του χαμηλού τους πολιτιστικού επιπέδου, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Στείλτε εσείς το παιδί σας σε μία τέτοια τάξη, όπου δεν θα μπορεί ούτε ελληνικά να ακούσει λόγω της πλειοψηφίας των μεταναστών και όπου κυκλοφορούν ενδημικές αρρώστειες και μετά τα λέμε. Πρώτα από όλα οι Έλληνες και όχι τα προοδευτικά κόμπλεξ του κάθε ανθρωπιστή του σαλονιού.

Και κάτι ακόμη, η επανάσταση του 1821 και όλοι οι πόλεμοι έγιναν για να είμαστε κύριοι στον τόπο μας και όχι αυτός να επηρεάζεται από οποιονδήποτε, είτε είναι ισχυρός Αμερικανός είτε κακομοίρης Ασιάτης.

Το ιδεολογικό αυτομαστίγωμα της Δύσης και η λαγνεία προς ο,τιδήποτε τριτοκοσμικό, κατανοητό για κάποια μερίδα της νεοελληνικής κοινωνίας, θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

Η υποτέλεια της Ελλάδος σήμερα εκφράζεται ιδεολογικά μέσω της Αριστεράς, αυτής που αντιτίθεται στην απεξάρτηση της χώρας από την αμερικανική επιρροή και καταδικάζει την κατασκευή του αγωγού της Αλεξανδρούπολης δήθεν για οικολογικούς λαούς, της Αριστεράς που αγωνιά από τις βίλλες της για τους λαθρομετανάστες και όχι για τους Έλληνες, της Αριστεράς που επιδοκιμάζει το κάψιμο της ελληνικής σημαίας. Όταν απαλλαγούμε από την Αριστερά και τη νοοτροπία της αντικρατικής μιζέριας, θα προχωρήσουμε μπροστά με άξονα το κρατικό συμφέρον.

[Α]υτά που λέω φαντάζουν περίεργα και ακραία σε μία κοινωνία που αρνείται επίμονα να δει το σοβαρότερο εθνικό πρόβλημα και ασχολείται μόνο με έναν χυδαίο οικονομισμό, περιορίζοντας τις διεκδικήσεις της σε αυξήσεις και το δικαίωμα της απεργιακής ασυδοσίας. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, όποιος το παραβλέπει για εγωιστικούς λόγους ή για να συμμορφωθεί με την κοινωνική νόρμα (προς Θεού, μη μας χαρακτηρίσουν εθνοκεντρικούς ή ξενοφοβικούς), απλώς αδιαφορεί για τις ευρύτερες κοινωνικές επιπτώσεις ενός σοβαρότατου πολιτιστικού και δημογραφικού θέματος".


Δειτε και αλλα μαργαριταρια ΕΔΩ....
                                            κι ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων