Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Το παράπονο του Σαμαρά από τη Χρυσή Αυγή...

Ρεμπελίσκος...
ÓÁÌÁÑÁÓ ÁÍÔÅÔÏÊÏÕÌÐÏ  ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÏÕ ÃÉÁÍÍÇ ÁÍÔÅÔÏÊÏÕÌÐÏ ÓÔÏÍ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏ ê. ÁÍÔÙÍÇ ÓÁÌÁÑÁΜπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να έχει ήδη ανακαταλάβει τις πόλεις μας με την φιλοξενία του Ξένιου Δία και τα πογκρόμ κατά μεταναστών, μπορεί ο ίδιος να κατήργησε τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια και παράλληλα να συνεχίζει να μην αναγνωρίζει ούτε μισό πολιτικό άσυλο, αλλά αφού δέχθηκε “τον Γιάννη τον Αντετοκούμπο”, ο πρωθυπουργός Αντώνης επιθυμεί να ελληνοποιηθούν όλοι εκείνοι που αγαπάνε την Ελλάδα. Εάν έχουν και κανένα φράγκο να της αφήσουν παράλληλα, πιθανόν μαζί με τα χαρτιά τους να δώσει και το όνομά τους και σε καμιά πλατεία.
Η αγωνία της κυβέρνησης για την τύχη των μεταναστών είναι τόσο μεγάλη, που πρόσφατα κατασκεύασαν και βιντεάκι στο οποίο προβάλλουν τι ωραία που περνάνε εκεί μέσα και πόσες ανέσεις έχει φροντίσει το κράτος, σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή ένωση, να έχουν.
Στο πρόσωπο του Γιάννη του Αντετοκούμπο λοιπόν, ο ηγέτης της Νέας-Νέας Δημοκρατίας είδε κάθε μετανάστη που ταλαιπωρείται στην Ελλάδα, και βρήκε ευκαιρία να τον χρησιμοποιήσει για να επιτεθεί στην Χρυσή Αυγή.
Στην κυριακάτικη ομιλία του στο πολιτικό συμβούλιο του κόμματός του έριξε τα βέλη του στους χρυσαυγίτες, επειδή επιτίθενται στον φίλο του τον Γιάννη. Σημείωσε μάλιστα πως με αυτά που κάνουν δεν φταίει ο κόσμος που τους λέει ναζιστές.
Ο Αντώνης Σαμαράς, σαν μεγάλος πνευματικός και πολιτικός ηγέτης της κεντροακροδεξιάς παράταξης που είναι, φρόντισε να υποδείξει κιόλας στα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, ποιος θα έπρεπε να είναι ο στόχος τους.
Όπως ενημέρωσε το πολιτικό του συμβούλιο, αλλά και τους τηλεθεατές, ο φιλαράκος του ο Γιάννης είναι πολύ πιο Έλληνας από κάποιους που καίνε την ελληνική σημαία, οπότε οι ακτιβιστές της ακροδεξιάς θα πρέπει να στραφούν σε αυτούς, με πρώτο τον Σαμαρά που έχει αποφασίσει να καθαρίσει τον Κώστα Σακκά, αφήνοντάς τον να πεθάνει από απεργία πείνας, κρατούμενος παράνομα πάνω από ένα μήνα.
Μόνο που όταν μιλούσε μάλλον ξέχασε να τους δώσει και συγχαρητήρια που μόλις δύο ημέρες πριν, τα απολωλότα πρόβατα της Χρυσής Αυγής είχαν ήδη χτυπήσει το σωστό στόχο, με μολώτοφ μάλιστα, στην Καλλιθέα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, διεμήνυσε πως δεν φταίει σε τίποτα ο Γιάννης, που με το συμβόλαιο που πέτυχε θα αφήνει και φόρους στην Ελλάδα, αφού πλέον είναι Έλληνας και με τη βούλα.
Βέβαια, στην περίπτωση της οικογένειας Αντετοκούμπο που ζει 24 χρόνια στην Ελλάδα, όπου σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά τα δύο αδέρφια, ο Γιάννης και ο Θανάσης εξασφάλισαν τα χαρτιά τους επειδή πληρούσαν τους νόμους και όχι επειδή η ομοσπονδία ξεκαθάρισε πως τα δύο παιδιά είναι ταλέντα που δεν πρέπει να χαθούν, υπάρχουν και άλλα μέλη.
Υπάρχουν δύο γονείς και άλλα δύο αδέρφια, που ζουν μαζί με τους δύο Έλληνες αδερφούς τους, χωρίς να έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα χαρτιά. Μάλλον αυτοί δεν πληρούν τις προδιαγραφές για να ελληνοποιηθούν, αφού μετά την επιτυχία του Γιάννη δεν θα έχουν λόγο να βγάλουν δικά τους λεφτά, άρα καλά θα κάνει ο Γιάννης να τους πάρει μαζί του στην Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων