Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Υπουργός τραγικής ποιότητας...

the three mooges...
Αίσθηση προκάλεσε το δώρο που έκανε στον απερχόμενο Υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ασύλου, η οποία του έδωσε ένα δελτίο αιτούντος ασύλου με τα στοιχεία αλλά και τη φωτογραφία του, προκαλώντας αρκετά γέλια στην αίθουσα.

Μάλιστα, η Προϊσταμένη, συνεχίζοντας την πλάκα, παρέδωσε τον κ. Δένδια σε μια διμοιρία ΜΑΤ η οποία τον έκανε μαύρο στο ξύλο, οπότε το γέλιο του κόπηκε απότομα.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Δένδιας οδηγήθηκε με χειροπέδες στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα, όπου βασανίστηκε για αρκετές ώρες, ενώ η φωτογραφία του κυκλοφόρησε φωτοσοπαρισμένη στα ΜΜΕ, προκειμένου να αναγνωριστεί ευκολότερα από μάρτυρες των εγκλημάτων που διέπραξε επί υπουργίας του.

Τέλος, ο Νίκος Δένδιας θα φορτωθεί αργά το βράδυ σε μια βάρκα με προορισμό τις ακτές Τουρκίας, όπου δε θα καταφέρει να φτάσει ποτέ, γιατί θα θαλασσοπνιγεί από το τουρκικό λιμενικό, οπότε θα χαρακτηριστεί από τον Τούρκο Υπουργό Δημόσιας Τάξης ως μετανάστης τραγικής ποιότητας κι όλη η Τουρκία θα θρηνεί που δεν επέζησε, ώστε να κλειδωθεί σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για πάντα.

by To Skouliki Tom

(Aνήθικο δίδαγμα: Για κακή μας τύχη το μόνο αληθινό κομμάτι της παραπάνω είδησης είναι η πρώτη παράγραφος. Έχουμε πιάσει πάτο. Επισήμως.)

Η αλληλέγγυα - προς τον Νίκο Δένδια - σελίδα μας είναι facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων