Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

μην πεις ότι δεν ήξερες πάλι...

Τζαβέλας...
Η ΝΔ πρώτα και κύρια είναι η φωνή της Μέρκελ στην Ελλάδα. Ως κόμμα ανήκει στην διεθνή της δεξιάς και είναι όμορο κόμμα με τους χριστιανοδημοκράτες στην Γερμανία της Μέρκελ, τον Σαρκοζί στην Γαλλία, τον δεξιό της Ισπανίας, τους Συντηρητικούς της Αγγλίας κλπ.

Αυτά τα κόμματα τώρα όπου έχουν την εξουσία επιβάλλουν περιστολή των δικαιωμάτων (και στο ίντερνετ και στον έξω κόσμο), προωθούν αδικαιολόγητα προγράμματα λιτότητας, την περικοπή των κοινωνικών δαπανών και τον ρατσισμό των κλειστών συνόρων.

Με επικεφαλής την Μέρκελ έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο εξαθλίωσης και κινεζοποίησης (με την έννοια των χαμηλών μεροκαμάτων και των ανύπαρκτων εργατικών δικαιωμάτων) όλου του μεσογειακού ευρωπαϊκού νότου.(Αυτή είναι η απάντηση των Ευρωπαίων καπιταλιστών στον Κινέζικο ανταγωνισμό…)

Η λεγόμενη κεντροδεξιά είναι στην εποχή μας παγκόσμια το πολιτικό όχημα των τραπεζιτών, των μεγαλοχρηματιστών και των διεθνών τοκογλύφων. Έχοντας συμμαχήσει με την πουλημένη σοσιαλδημοκρατία είναι ο πολιορκητικός κριός που καταστρέφει δικαιώματα, ελευθερίες και το ίδιο το βιοτικό επίπεδο του δυτικού κόσμου. Παράλληλα οικοδομεί παντού αστυνομικά κράτη, κοινωνίες παρακολούθησης και την δικτατορία του copyright και του καπιταλισμού των πατέντων (από λογισμικού μέχρι φαρμάκων και του dna!) κηρύττοντας τον πολιτισμό του χρήματος, της ανισότητας και της καταστολής.
Ειδικά μετά το παγκόσμιο κραχ του 2008 αυτό το πολιτικό ρεύμα έχει γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνο και αδίστακτο και έχει πλήρως ταυτιστεί με τα τραπεζικά και χρηματιστικά συμφέροντα.

Στον Καναδά είχε το θράσος να περάσει νομοσχέδιο που απαγορεύει πρακτικά τις διαδηλώσεις! Στην Ισπανία έχει εξαπολύσει την χούντα στους δρόμους και δεν αφήνει ούτε μια πλατεία να καταληφθεί από τον κόσμο. Στην Ιταλία που είχε διαλυθεί το 1990 και αναγεννήθηκε ιδιότυπα με τον Μπερλουσκονισμό έχει εκχωρήσει απευθείας την εξουσία σε τεχνοκράτες χωρίς να υπάρχει καν διακριτά σαν ξεχωριστή πολιτική δύναμη όπως στις άλλες χώρες!

Αν όμως στις άλλες χώρες έχει κάνει εγκλήματα και έχει οπισθοδρομήσει την κοινωνία δεκαετίες πίσω στην Ελλάδα αυτό το ρεύμα είναι το πιο επικίνδυνο όλου του κόσμου. Και να γιατί:
Δεξιά του Σαμαρά: Συνονθύλευμα νεοφιλελευθερισμού, απροκάλυπτου φασισμού και λεηλασίας του δημόσιου πλούτου.

Λένε για το ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει συνοχή,λόγω των διαφορετικών(πάντα αριστερών όμως) συνιστωσών του. Δεν βλέπουν όμως αυτό τον αχταρμά που είναι τώρα η ΝΔ και ειδικά αφότου εγκαινίασε μετεκλογικά την λεγόμενη μεγάλη συσπείρωση της κεντροδεξιάς.

Εκεί τώρα μπορούμε να βρούμε φασίστες από το ΛΑ.Ο.Σ όπως ο Πλεύρης,ο Άδωνης και λοιπά μπουμπούκια…φανατικούς νεοφιλελεύθερους όπως η Μπακογιάννη, καιροσκόπους τάχα τέως αντιμνημονιακούς που εγκατάλειψαν μετεκλογικά τον Καμμένο ακόμη και ανανήψαντες ακροδεξιούς που είχαν πάει στην χρυσή αυγή.

Γιατί στην ΝΔ θέλουν να είναι ΚΑΙ φασίστες ΚΑΙ νεοφιλελεύθεροι ΚΑΙ πουλημένοι που θα γδύσουν τον λαό για να ικανοποιήσουν τους διεθνείς τοκογλύφους και τις ‘αγορές’
Ο εφιάλτης είναι λοιπόν μπροστά μας και τα ξεπουλημένα στο κεφάλαιο ΜΜΕ δουλεύουν νυχθημερόν για τον κάνουν πράξη:
Να έχουμε μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση με τον Σαμαρά πρωθυπουργό που θα αποτελειώσει το σχέδιο εξαθλίωσης του λαού, θα εμπεδώσει αστυνομοκρατία δεκαετίας 50, θα καταστείλει κάθε δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης και θα οδηγήσει την χώρα στις εσχατιές της απελπισίας, του κυνισμού, της απανθρωπιάς και της τυφλής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων