Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Μπίστης εναντίον Λαζόπουλου..

Σοφιστης...
Μετά τη ρατσιστική βία, τις δολοφονίες μεταναστών, την αντιποίηση αρχής, τα τάγματα εφόδου, το πλιάτσικο σε μαγαζιά μεταναστών και τις άλλες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, τώρα η εγκληματική αυτή οργάνωση των «εγέρθητων» μοιράζει και πιστοποιητικά δημοκρατικότητας..
Ήδη στα μέσα ενημέρωσης και στα τηλεοπτικά παραθύρια, συνωστίζονται διάφοροι νόμιμοι πολιτικοί απατεώνες και παραλαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους, δήθεν για να καταγγείλουν την Χρυσή Αυγή, αλλά στην πραγματικότητα για να εξομοιώσουν τη βία και τους τραμπουκισμούς των φασιστών με την δίκαιη λαϊκή αγανάκτηση των πολιτών εναντίον των μέτρων που τους εξαθλιώνουν, καταστρέφουν την κοινωνία  και ξεπουλάνε τη χώρα τους..
-Θυμάστε, λένε αυτοί οι νόμιμοι απατεώνες, τότε που φωνάζαμε να μην ρίχνετε γιαούρτια στον Πάγκαλο, να μην διαμαρτύρεστε αλλά να εκδηλώνετε τη διαφωνία στην εξαθλίωση σας με την παράθεση απογευματινών τέιων και τη διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων; Ιδού το αποτέλεσμα. Η βία της αριστεράς επεκτείνεται και θρέφει τη Χρυσή Αυγή (!)
Ούτε λίγο ούτε πολύ δηλαδή τα άτομα αυτά εξομοιώνουν την δίκαιη λαϊκή αγανάκτηση και αποδοκιμασία με τη φασιστική βία, επιρρίπτουν τις ευθύνες στην αριστερά και έτσι παραλαμβάνουν και το πιστοποιητικό δημοκρατικότητας τους, εφόσον παρουσιάζονται και ως αντιστασιακοί, όχι φυσικά στην Τρόικα και στους ξένους επικυρίαρχους, αλλά στους γελοίους «εγέρθητους» της Χρυσής Αυγής και στον φύρερ Μιχαλολιάκο!!!!
Από τη μια δηλαδή ψηφίζουν την κατάργηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του λαού, την εξαθλίωση των πολιτών και το ξεπούλημα της χώρας και από την άλλη νομίζουν ότι θα λάβουν πιστοποιητικό δημοκρατικότητας καλύπτοντας το χαώδες έλλειμμα της αξιοπιστίας τους με επικοινωνιακές δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής! Γνωστό το ήθος τους. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ακόμα, νόμιμα λαμόγια και επιφανείς διεφθαρμένοι και απατεώνες της πολιτικής και της κοινωνίας, αλλά και εντεταλμένοι κονδυλοφόροι των μίντια, δεν έχαναν την ευκαιρία να αποδοκιμάσουν κάποια δήλωση εκείνου του φουκαρά της ιστορίας, του τέως βασιλιά, του επονομαζόμενου και Κοκού, για να κρύψουν το ελεεινό τους πρόσωπο και να λάβουν και πιστοποιητικό δημοκρατικότητας..
Και δεν είναι τυχαίο ότι η συντριπτική πλειονότητα όλων αυτών των ατόμων είναι οπαδοί του πασοκισμού δηλαδή της ιδεολογίας αυτής που βρίσκεται πάνω και πέρα από τα κόμματα, ακόμα και από το ίδιο το πασοκ, και στην οποία ανήκει εμφανώς και ο κύριος Νίκος Μπίστης και ας το παίζει προσφάτως και ΔΗΜΑΡ. Αυτός ο δημοκράτης κύριος, εγκαλώντας τον Λαζόπουλο κατηγορεί την αριστερά ότι εξέθρεψαν το τέρας της Χρυσής Αυγής και ότι δεν το εξέθρεψαν τα μνημόνια, η πολιτική αναξιοπιστία και απάτη, η ανεργία, η εξαθλίωση και η κοινωνική καταστροφή που ο ίδιος υποστήριξε και ενέκρινε με την ψήφο του..
Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν αδυνατεί να κάνει και τον πιο απλό διαχωρισμό που ακόμα και ένα νήπιο θα κατάφερνε με κλειστά τα μάτια. Να διαχωρίσει την σφαλιάρα ενός «εγέρθητου» Χρυσαυγίτη σε έναν μετανάστη, από την σφαλιάρα ενός αγανακτισμένου πολίτη στον ίδιο τον κύριο Μπίστη και στους ομοίους του και να καταλάβει ότι η πρώτη είναι βία, ρατσισμός και φασισμός, αλλά η δεύτερη είναι δείγμα υγείας μιας κοινωνίας που δεν το βάζει κάτω και αντιστέκεται και αντιδρά δίκαια και ανθρώπινα στον εξανδραποδισμό της..
ΣΗΜ: Ολόκληρο το άρθρο του κου Μπίστη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων