Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Σφάξε ένα λαθρομετανάστη. (Μπορείς;;;)!

noumero11...

Μήπως το μίσος έγινε μόδα; Δοκίμασες αν σου ταιριάζει; Τον περισσότερο καιρό τον σπατάλησες  πίσω από ένα χρωματιστό παραβάν ψάχνοντας  ένα γερό άλοθι να σε αρπάξει από τα μαλλιά και να σε φέρει στο προσκήνιο. Στο θεαθήναι των πραγμάτων. Από την ανυπαρξία στην δεκαπεντάλεπτη αιωνιότητα.
Δύο χρόνια και βάλε, κατρακυλάς σε ένα γκρεμό χωρίς να  έχεις από που να πιαστείς. Να τη η αγκυλωτή Ρόδος μπροστά στα μάτια σου στο επόμενο φανάρι. Το ματωμένο πήδημα λείπει, αλλά αυτό θα το φτιάξεις εσύ με δικά σου υλικά.
Οι σκέψεις πάνε και έρχονται με αφάνταστη ταχύτητα όταν σε πιάνει το καταραμένο κόκκινο. Και αυτή η μέρα γυρνάει πάλι σαν ένα ταλαιπωρημένο ζάρι όπως και η χθεσινή και η προχθεσινή.Όπως πριν δέκα και δεκαπέντε χρόνια. Είναι εκείνος ο φόβος μη τυχόν και σε ξαναπάρει η ρουφιάνα υπάλληλος της εισπρακτικής, ή το αφεντικό για να σου ανακοινώσει τα κακά μαντάτα .Το καταραμένο τηλεφώνημα που σου υπενθυμίζει με εξαιρετική ακρίβεια πόσο μικρός και ασήμαντος είναι ο κόσμος σου μπροστά στον κόσμο τους. Τι φταίει τελικά και αδυνατείς να ικανοποιήσεις τα αχόρταγα επιτόκια της τράπεζας και τις κερδοσκοπικές ορέξεις του ιδιοκτήτη;Φταίει αυτό το μαυράκι στο φανάρι που έχει γεμάτο το πανέρι του και εσύ θα είσαι στον επόμενο τόνο άνεργος και απελπισμένος. Αν κάποια χρόνια πριν, αισθανόσουν οίκτο για τον πιτσιρικά στα κρυφά ,τώρα τον σιχαίνεσαι στα φανερά χωρίς δεύτερη σκέψη .Γιατί όχι. Όσο εύκολα έβγαζες στην επιφάνεια τον άνθρωπο  αραιά και που ,άλλο τόσο εύκολα μπορείς να βγάλεις από την αφάνεια και το τέρας στις δύσκολες αυτές εποχές. Η ελεύθερη αγορά επιβάλει να ψάχνεσαι διαρκώς χωρίς να επαναπαύεσαι στα ηθικά τετραγωνικά σου, και το μόνο εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και μια νέα λαμπρή καριέρα ,είναι ο μαυριδερός πιτσιρικάς.
Περίεργες εικόνες σχηματίζονται μπροστά σου, όπως και στο μυαλό του κάθε απλού πολίτη, που φέτος αγκαλιάστηκε σφιχτά με τη φτώχια, χωρίς να καταφέρει να απλώσει το κορμί του σε μια ξαπλώστρα και ψάχνεται με αγωνία για το μέλλον ,φυλακισμένος σε ένα αβέβαιο παρόν. Γιατί να μένουν αναπάντητες  οι διάφορες νοσηρές σκέψεις τώρα που ανάβει το πράσινο; Είναι και οι βενζίνες στα ύψη και ποιος να τρέχει τώρα με τις λιγοστές δεκάρες στην τσέπη να νοικιάσει ξαπλώστρα ,ή κάποιο δωμάτιο σε χιονοδρομικό κέντρο. Ένα γέρικο μυαλό σε ένα νέο κορμί ψάχνει τις απαντήσεις ώστε να αθωώσει τον άρρωστο κόσμο που έπλασε μέσα σε λίγα κλάσματα του δευτερόλεπτου στη φαντασία του. Αδύνατον. Δεν έχουν σημασία τα βαθύτερα αίτια, γιατί σήμερα θα φορέσεις το μαντήλι του φασίστα και θα ορμήξεις στους λαθρομετανάστες αποφασισμένος. Στο ξεκαθάρισε και ο δημοσιογράφος στο ράδιο, όσο εσύ περίμενες σταματημένος στο φανάρι. Το κόλπο το έχεις διδαχθεί από μικρός .Μίσησες τους πολιτικούς σου αντιπάλους ,μίσησες τη φανέλα του εχθρού ,μίσησες την κατσίκα του γείτονα ,ήρθε η ώρα να μισήσεις πραγματικά.Ο κόσμος δε γυρνάει με τη φορά που σου είπαν τα κομμούνια ,εδώ είναι Ελλάδα ρε καριόλια!
Γύρνα τον τροχό του μίσους μέχρι οι οι παραπόταμοι του αίματος  να ενωθούν για να σχηματίσουν ένα χείμαρρο ,ώστε η ένδοξη ράτσα να συναντηθεί με τον μεγάλο ποταμό του ελληνορθόδοξου πολιτισμού που θα πνίξει κάθε αλλόθρησκη βρομιά.Σφάξε μέχρι τα φώτα του πολιτισμού να σκοτεινιάσουν για πάντα .Κανένας δε θα ρωτήσει λεπτομέρειες γιατί κανένας δε θέλει να τις μάθει.Αρκεί η φυλετική κυριαρχια  να ξεπλένει την αμαρτία από τα φώτα της Ευρωπαικής δημοσιότητας.
Κόψε τον ομφάλιο λώρο από το παρελθόν, κανείς δεν πήγε μπροστά φιλώντας ηθικές εικόνες. Το καντήλι της νιότης θα σβήσει και για εσένα σύντομα. Θα στο σβήσουν τα μαυράκια ,θα στο σκίσουν στα βρώμικα σοκάκια ,θα σου φάνε την ψυχή οι αλλοδαπές πουτάνες χωρίς να προλάβεις να ζήσεις τίποτα . Ο σταυρός στο χέρι είναι μια κάποια λύση όταν προσεύχεσαι ,όχι όμως όταν πρέπει να πάρεις δραστικές αποφάσεις. Ο Χριστός ήρθε να μας σώσει από τις εγχώριες αμαρτίες, όχι να μας γλιτώσει από την εισβολή των αλλόθρησκων περιττωμάτων.
Οι κλοπές του μίσους στις τσέπες των ημεδαπών δεν έχουν σχέση με τις πολυεθνικές ρουκέτες της αγάπης στις τσέπες των αλλοδαπών εθνών. Ξέρεις τι είναι να σε κλέβουν στη μέση του δρόμου ,μέσα σε ένα ταξί,στο ίδιο σου το σπίτι;Το χρώμα του κλέφτη μπορείς άνετα να το διακρίνεις παρακολουθώντας με αφοσίωση κάποιο βραδινό δελτίο.Παναγίες ,Θεοί και δαίμονες ,δεν κατάφεραν να σου δώσουν τη χείρα βοηθείας .Προσευχές και προσκυνήματα,αποδείχτηκαν άσκοπα .Τι να καταφέρουν και αυτά μπροστά στα εκατομμύρια των λαθραίων εισβολέων;
Τον είδα να βουτάει ένα χρυσό ρολόι στην πλατεία της Ομόνοιας.Δεν έχει σημασία το γιατί, μόνο το χρώμα του κλέφτη. Δεν έχει σημασία αυτός ,μόνο τα χαρτιά του μετράνε εδώ μέσα .Η ελπίδα δε χάνεται και ο άγγελος φύλακας στις οχτώ το βράδυ θα σου γεμίσει την ζωή με χιλιάδες έτοιμες  απαντήσεις. Εδώ δε χωράνε οι συναισθηματισμοί. Εσύ και το τέρας απέναντι. Των λάθρο ο κόσμος γυρνάει διαρκώς ενώ ο δικός σου έχει σταματήσει και γκρεμίζεται.Θα γίνεις σύντομα  σαν τον σκύλο που κυνηγάει να δαγκώσει με μανία την ουρά του, και τελικά τα καταφέρνει ,αυτοτραυματίζεται και ουρλιάζει, χωρίς να καταλαβαίνει ότι στο χαζό αυτό παιχνίδι έβλαψε μόνο τον εαυτό του
Στις ειδήσεις σκύλιασαν και αυτό το βράδυ. Είχαν δίκιο οι απέλπιδες τσιρίδες τους. Την πραγματικότητα την φτιάχνεις εδώ και τώρα με τις εικόνες τους,όχι με τις δικές σου. Δεν την βλέπεις ,δεν την ακούς δεν την οσφραίνεσαι την πραγματικότητα. Είναι αυτή που ξενυχτάει μπροστά στο γυαλί, όχι αυτή που παραπατάει στα σοκάκια και χάνεται στο νωχελικό ξημέρωμα. Είναι η σθεναρή φωνή του παρουσιαστή, όχι η κραυγή του άστεγου απελπισμένου. Είναι τα μισόλογα της σέξι φτιαχτής πρωταγωνίστριας , όχι το παράξενο βλέμμα της διπλανής χοντρής. Είναι όλα αυτά τα καζάνια με τα χάπια γεμάτα υποσχέσεις , αλλά  κατέλειξες ένας  νεκρός γεμάτος φθηνές ανέσεις.Οπότε τι σου απομένει; Η πατριωτική περηφάνια ώστε  να ξεχρεώσεις επιτέλους την επιταγή της εθνικοφροσύνης που διδάχτηκες από μικρο παιδί. Τέρμα η ταπεινοσύνη. Μίσησε δεν είναι κακό ,αρκεί να μη μισήσεις αυτούς που σε προτρέπουν να μισήσεις.
Οι εισβολείς βρίσκονται πλέον παντού και σου κλέβουν το μεροκάματο. Καθαρίζουν σκάλες ξεσκατίζουν γέρους,καλλιεργούν χωράφια,πουλάνε ναρκωτικά. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για να καθαρίσει την βρώμα και να επαναφέρει την πατρίδα στον ίσιο δρόμο της φυλετικής καθαρότητας.Μπορεί να μη σου αρέσει η ομαδική δράση της ,αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει από το να πάρεις ατομική πρωτοβουλία. Μην ακούς τους ειδικούς της αριστεράς, η αλήθεια βρίσκεται στα δικά μας βιβλία. Η αλήθεια βρίσκεται πάντα στα βιβλία των νικητών.
Στις ειδήσεις άκουσες τους ναζιστές να μιλάνε για πατριωτισμό. Όπα κάτσε!.Αυτά σου έμαθαν στο σχολείο. Είδες το ίδιο είναι.Το κόμμα της Χ. Αυγής είναι περίπου μια πατριωτική προμετωπίδα, η άμυνα απέναντι στα λαθραία σκουπίδια. Εντάξει τα κανάλια δεν είπαν όλη την αλήθεια αλλά δεν πειράζει να δοκιμάσεις. Το μίσος είναι δωρεάν, η ελευθερία είναι αυτή που  κοστίζει πανάκριβα.
Άσε το μίσος να γίνει η ασπίδα. Η ασπίδα απέναντι στον εχθρό τον οποίο θα αντιμετωπίσεις με μαχαίρι γιατί πως αλλιώς θα ξεκουμπιστεί αν δεν νοιώσει στο πετσί του τον ίδιο φόβο που νιώθεις καθημερινά και εσύ;Θυμάσαι ήταν εκείνα τα χρόνια που οι χωριάτες βρόμιζαν τις καλές συνοικίες; Μετά ήρθαν οι Αλβανοί μετά οι Ρωσοπόντιοι με τα τζάμπα δάνεια ,μετά οι βουλγάρες και το γαϊτανάκι της αλλοδαπής βρωμιάς δεν τελείωσε ποτέ. Είχε πάρει το αυτί σου πως ο μουσουλμάνος της παραδιπλανής πόρτας τα κατάφερνε ακόμα μια χαρά.
Η αλλοδαπή δυσωδία  είχε εισβάλει από καιρό στο ίδιο σου το σπίτι .Ο μαυριδερός του παραδίπλα διαμερίσματος σίγουρα έτρωγε την δουλειά από κάποιον Έλληνα και δεν είχε θέση στην ελληνική κοινωνία. Μήπως έτρωγε την δική σου δουλειά; Κάθε βράδυ γυρνούσε φορτωμένος με σακούλες φαγητό για να ταΐσει τα μπάσταρδα του. Σοκολάτες και σαλάμια που εσύ ο Έλληνας δεν μπορείς ούτε στο όνειρό σου να τα δεις με τόση ανεργία. Το κάθαρμα μεγάλωνε μουσουλμανικά μπάσταρδα για να αφελληνιστεί ο τόπος αυτός ,και ταυτόχρονα έκλεβε μια θέση εργασίας από έναν Έλληνα.Καθάρησε τον  κολόμαυρο γαμώ το κερατό μου!
Όσο πιο αποφασιστικά χώσεις το μαχαίρι στο κρέας του βρομιάρη ,τόσο οι πιθανότητες να επιζήσει λιγοστεύουν.Το είπε και ο σύντροφος Μπρέιβικ στο μνημόνιο ναζιστικής παραφροσύνης πέρσι το καλοκαίρι. Δεν αρκεί μόνο να κάνεις ένα απλό πλήγμα στον αντίπαλο ,παρά μονάχα  ένα όσο το δυνατόν ισχυρότερο. Όσους περισσότερους  καθαρίσεις, τόσο το καλύτερο για το έθνος.Θα μείνεις άπραγος;Το παν είναι να ξεμυτίσεις από την πόρτα έχοντας το καλό κουζινομάχαιρο στην τσέπη του σακακιού.
Εκείνο το βράδυ αποφάσισες να στήσεις το καλύτερο καρτέρι της ζωής σου. Ο βρομερός μετανάστης θα γυρνούσε σπίτι όλο χαμόγελα. Που να ξέρε τι τον περίμενε στη γωνιά.
Το καρτέρι ήταν εξαιρετικό,βγαλμένο από ταινία του Χόλιγουντ. Τα μάτια σου διασταυρώθηκαν για μια στιγμή με τα δικά του ,χωρίς να σου προκαλέσει η όλη φάση τον παραμικρό δισταγμό,την παραμικρή ενοχή.Όπως ακριβώς  αρμόζει σε  έναν σταυροφόρο του εθνικισμού. Ένα γνήσιο παιδί του τσιμέντου και του πλαστικού. Όλα είναι  πιθανά σ’ αυτή τη ζωή ,αλλά τίποτα αληθινό.Το αριστερό σου χέρι σκέπασε το βρομόστομα του και το δεξί με μια κίνηση ακριβείας, του ξέσκισε τα σωθικά. Μια, δυο, τρεις, δεν θυμάσαι πόσες φορές στριφογύρισες το μαχαίρι μέσα στα σπλάχνα του .Τα έντερα του χύθηκαν στο πάτωμα. Τα σκούρα μάτια του επιτέλους βγήκαν από τις κόγχες. Ο πόνος του ήταν αφόρητος .Τι ατυχία να μην έχεις και ένα βαρύ μπαλτά να του λιώσεις το κεφάλι να εξαφανιστεί κάθε  ίχνος αλλοδαπής ασχήμιας .Τόση ήταν η αγάπη σου για τη πατρίδα.
Είσαι ένας δικός μας τώρα. Μη χαλιέσαι, τα παιδιά του δεν θα τον κλάψουν ,δε θα τον ζητήσουν. Η μάνα τους δεν θα χρειαστεί να τα καθησυχάσει. Συνηθισμένοι οι αλλόθρησκοι στον θάνατο και οι αλλόθρησκες μάνες στις δικαιολογίες. Μακάρι να ψοφήσουν τα μπάσταρδα πριν μεγαλώσουν και συμβάλουν με τη σειρά τους στον αφελληνισμό.
Το κόμμα δυναμώνει και κανείς δε θα μαρτυρήσει το έργο σου. Μπορεί να φορέσαμε μοκασίνια και γραβάτες αλλά είμαστε μαζί σου.Τώρα είσαι ελεύθερος να τρέξεις σε ένα καταπράσινο λιβάδι γεμάτο από απαίσια φασιστικά καθάρματα  που σου μοιάζουν.
Μισό λεπτό!Πάλι το γαμημένο ηλέφωνο χτυπάει. Είναι από την τράπεζα .Βγάλτα πέρα μόνος σου. Τα λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων