Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Μεταγλώττιση...

του Μαζεστιξ...

Ο Αγχόνης Πουτσαράς αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στη χρόνια διαπλοκή της Βρωμιοσύνης που κατασπαράσσει τα ταμεία των κ.υ.π.ουργείων της τριπτωματικής του κυβέρνησης.
Υπακούοντας τις εντολές του τεχνητού κλιμακίου της Βρώμικα, προχωρά σε ραγδαίες μεταβυθίσεις στον μνημόσυνο τομέα και κυρίως στις δέκο.
Οι συμπαραστάτες του, Τσιγκέλης Βουβουζέλος (πολύ κακό για το τίποτα) και Πότης Τραβέλης διαφωνούν συχνά με τις επιλογές του αλλά δε διανοούνται να τρίξουν τον Αγχόνη Πουτσαρά.



Έτσι κι αλλιώς ξέρουν πως είναι εξαφανισμένοι και ο μόνος που τους στηρίζει είναι κάποιος εργολάβος Μπρόκολας και κάποιος μιντιάρχης Ψωριάρης.
Οι εταιρείες τους, X-FAΚTΩΡ και ΔΟΛΟΣ σώζονται από την εσωτερική Βρώμικα των Πουτσαρά, Βουβουζέλου και Τραβέλη και αυτοί με τη σειρά τους δίνουν δάνεια μέσω των ομο-Τραπεζών τους στο κανάλι strouga channel, απ' το οποίο κάθε βράδυ βγάζουν διαγγέλματα υπέρ τους οι αξιόπιστοι δημοσιοκάφροι Ταπιάνης Πρωτοχέρης, Βόλγα Ζέχνη, Καύλος Χρίμας και Χαζώλης Συγκαψής.
Έχουν και άλλους υποστηρικτές βέβαια, όπως ο Μύρων Λυριακού, υπερήλιξ πατέρας ενός βλαμμένου τρόμικ, του Μάικ Μπιζελάκη, που βάζει κάθε βράδυ τον Στραβή Σαλιέρη να παίζει το ρόλο του θείου Σαμ με το δάχτυλο τεταμμένο προς τον υπο-κοσμο, πάντα πλάι στην Αγγαρεία Μούχλη.

Υπάρχει βέβαια και κάποιος τραπεζίτης, ο Δώσε Κιάλλας, του οποίου η τράπεζα εξαγόρασε άνευ τιμήματος και τη ΦΑΤΕ bank.
Ο πετρελαιάς Πορδής Πορδινογιάννης συμπαραστέκεται κι αυτός στις προσπάθειες του Πουτσαρά και της υπόλοιπης παρέας του να ανασυγκροτήσουν τη Μπελλάδα βοηθώντας έτσι στην σταθερότητα του λησταρχικού συστήματος.
Υπάρχουν κι άλλοι μικρότερου βεληνεκούς συμπαραστάτες, όπως η Δώρα Τσακογιάννη, ο Φωτοστέφανος Χάνος, ο Ταπιάνος Εφήμερος, ο Γιλέκος Ψαργυαλός, ο Βαρέλης Μαριδάκης, ο Τζίρος Πιάτσης, ο Αχρήστος Κοπελούδας, ο Αι-γιώργης Καρατζαφέρτας, ο Μητσάρας Καποταστονκώλο , ο Μαλακανδρέας Ζαβέρδος κι ο Κώστας Μήτρογλου.



Όλοι αυτοί είναι μια συμφορία που ανέλαβε το δύσκολο έργο της σωτηρίας της ελληνικής λυκονομίας.
Οι προσπάθειές τους για τη σωτηρία της παρτίδας είναι μεγάλες, φαρδιές και ζουμερές.
Τίποτα όμως δε θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη συμπαράσταση του παλιαδελφού κώματος "Χρυσοί Λαγοί" το οποίο προμηθεύει τους υπόλοιπους με τεχνογνωσία, νέες ιδέες και κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια, με μοιρογνώμονα πάντα συμπατριωτικό, ζουγανελληνικό και ψιλοσημιτικό.
Όλες οι μπινέκες και όλοι οι χαύρες χρωστάμε, εκτός από 400 δις και ένα μεγάλο ροχαληστώ στη συμμορία του Αγχόνη Πουτσαρά που κομματιάζει το ευτραπελατειακό κράτος της Μπελλάδας.

Ζήτω ο Πουτσαράς!
Ζήτω ο Βουβουζέλος!
Ζήτω ο Τραβέλης!
Ζήτω η Βρώμικα!
Ζήτω η Φούντα!
Ζήτω το Ζήτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων