Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Παπαγαλόσαυροι, ένα σπάνιο είδος δεινοσιογράφων...

trollingstone...
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι ορισμένα είδη δεινοσιογράφων, και συγκεκριμένα το είδος των παπαγαλόσαυρων, προέρχονται από τον άνθρωπο, καθώς αναπτύσσονται με τρόπο ανάλογο με αυτόν: ως μωρά κινούνται στα τέσσερα πόδια, δηλαδή… μπουσουλούν πριν τελικά καταφέρουν να σταθούν στα δύο τους πόδια.
Διεθνής ομάδα επιστημόνων μελέτησε και συνέκρινε τα οστά δεινοσιογραφων διαφόρων ηλικιών, μέσων και ηθικής. Οι παπαγαλόσαυροι είναι ένα άνθρωποφάγο είδος δεινοσιογράφων που ζει συνήθως στις στήλες γνώμης καθεστωτικών εφημερίδων, στα δελτία των 8 και πρωταγωνιστούν επίσης σε ιστοσελίδες δεινόσιου διαλόγου. Οι  παπαγαλόσαυροι μπαίνουν σε κάθε σπίτι και σε κάθε γειτονιά, η μύτη τους, γαμψή, μεγαλώνει και φτάνει σε μήκος μέχρι και τα δύο μέτρα. Επίσης βλέπουν και κρίνουν τα πάντα αφ' υψηλού, από ύψος που ξεπερνά και τα δέκα μέτρα, ενώ η γνώμη τους, πάντα βαρύνουσα, ζυγίζει τουλάχιστον είκοσι κιλά η λέξη.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι παπαγαλόσαυροι γεννιούνται και αναπτύσσονται σε μικρά ΜΜΕ και οι φιλοδοξίες τους μεγαλώνουν κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής ζωής τους. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τους ερευνητές να πιστεύουν ότι κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους ζωής οι παπαγαλόσαυροι αποκτούν κανιβαλιστικά χαρακτηριστικά.
Με την ανάπτυξη των φιλοδοξιών αρχίζουν να μειώνονται σταδιακά οι ηθικές αντιστάσεις και η προσκόλληση και συμπόρευση των παπαγαλόσαυρων με την εξουσία γίνεται ταχύτερη.
Σύντομα τα ψέματα του παπαγαλόσαυρου αποκτούν διπλάσιο μέγεθος επιτρέποντας του τελικά να ικανοποιήσει όλα του τα όνειρα για χρήμα και εξουσία. Ελάχιστοι είναι οι τυχεροί δεινοσιογράφοι που καταφέρνουν να μεταλαχθούν σε παπαγαλόσαυρο. Η δύναμη του παπαγαλόσαυρου όμως είναι τεράστια.
Η μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Mass Media Communications».

(κείμενο αντιεπιστημονικής φαντασίας, που στηρίζεται σε αυτήν τη σημερινή είδηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων