Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τα πανεπιστήμια στον ΑΚΜΗ...

Τα κουρελια τραγουδαμε ακομα...
Ο υπουργός Παιδείας , Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος , σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο της συγκυβέρνησης υποστήριξε ότι ορισμένοι θέλουν να μετατρέψουν τα Πανεπιστήμια σε παρανάλωμα  του πυρός γεγονός που τον βρίσκει παντελώς αντίθετο αφού αυτό αποτελεί έργο της συγκυβέρνησης. Δήλωσε μάλιστα ότι όσοι προσπαθούν να αντικαταστήσουν την κυβέρνηση στο καταστροφικό της έργο θα κατηγορούνται για αντιποίηση αρχής και θα διώκονται ποινικά.

Τόνισε μάλιστα ότι αν τα Πανεπιστήμια γίνουν μπουρδέλα , θα είναι καθαρά δικό του επίτευγμα και δεν πρόκειται να αφήσει κανένας Τόμσεν να του πάρει την δόξα.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι με την απεργία των διοικητικών του Πανεπιστημίου οι μόνοι που πλήττονται είναι οι ΔΑΠίτες φοιτητές και οι γονείς τους οι οποίοι έχουν κατακλύσει τα ΜΜΕ παραπονούμενοι για τα χαμένα μαθήματα.

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών διαπιστώθηκε πως υπάρχουν 313 περιπτώσεις εργαζομένων με το ίδιο ακριβώς επίθετο.

Μήπως θα έπρεπε κάποιος να ρωτήσει τον υπουργό της συγκυβέρνησης ποιο είναι το κοινό επίθετο των 313 εργαζομένων του Πανεπιστημίου Αθηνών; Γιατί αν είναι “Παπαδόπουλος” τότε προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως το επίθετο είναι, ας πούμε, “Καραμανλής” τότε όντως υπάρχει θέμα.



Τέλος σημείωσε ότι χρειάζεται βούληση από τις πρυτανικές αρχές για να ξεκινήσουν μαθήματα και εξετάσεις, ενώ κάλεσε τον πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , Θεοδόση Πελεγρίνη, να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μη χαθεί το εξάμηνο. Σε περίπτωση που οι πρυτάνεις δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν την ομαλή πρόσβαση στα ιδρύματα του διδακτικού προσωπικού και των φοιτητών, θα τα παραχωρήσει στον ΑΚΜΗ στα ΙΕΚ του οποίοι είναι σπόνσορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων