Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Επισυσκότιση 2014...


Ιανουάριος. O χρόνος ξεκινά με μια λαμπρή τελετή του δημάρχου συγκαμίνη στην πλατεία Συντάγματος. Αντί για ομιλία o δήμαρχος εμφάνιζε καρτέλες με μηνύματα. 
Όταν τελείωσε στις 3 του Γενάρη οι εναπομείναντες ατενίστας μοίρασαν ρεσό στους άστεγους της πλατείας. Η χρυσή αυγή Καταθέτες επερώτηση στη βουλή για το αν πήραν και μετανάστες ρεπό που προορίζονταν μόνο για έλληνες.
O Φεβρουάριος έρχεται με δριμύ ψύχος.
Πολλοί πεθαίνουν από το κρύο κι o πρωθυπουργός άγκελα σαχλαμαράς πανηγυρίζει για το νέο σαξές στόρι αφού έτσι μειώνονται οι άνεργοι. Οι έλληνα το μόνο που δεν καίνε στα τζάκια είναι το ξερό τους το κεφάλι (που είναι ήδη καμένο). Η ατμόσφαιρα επιβαρύνεται και τα λίγα δάση κινδυνεύουν. Δημιουργείται επειγόντως υπνουργείο υλοτομίας με υπουργό τον μάκη (τσεκουράκη) βρομίδη.

Το κρύο συνεχίζεται σφοδρότερο το Μάρτη και η κυβέρνηση εισάγει το σύστημα μονά - ζυγός στα τζάκια. Όσοι έχουν μονό αριθμό κυκλοφορίας στο αυτοκίνητο θα ανάβουν τις μονές μερες κι όσοι έχουν ζυγό αριθμό τις ζυγές μέρες του μήνα. Προϋπόθεση βέβαια να έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας. Όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο δεν προβλέπεται ν' ανάβουν το τζάκι. "Δεν έχουμε άλλωστε κομμουνισμό" ' τόνισε ο βολευτής της νέας δημοπρασίας κ. καμήλος.

Τον απρίλη o μιμίκος ανδρουλάκης προσχωρεί στην κίνηση των 58 που πλέον λέγονται πενηνταοκτώμισι καθώς n ονομασία ντόλτσε βίτα απορρίφθηκε γιατί θεωρήθηκε ότι ανήκει στο παρελθόν της κεντροαριστεράς. Τα ευχάριστα νέα ανήγγειλε από το ΓΑΔΑ τσάvελ η λόλα που τρέμει. Χαμογέλασε δε τόσο πολύ που τεντώθηκε τo δέρμα και σκίστηκε λιγάκι στο λαιμό. O πρόεδρος της δημοκρατίας της βαρημάρης της απένειμε σε ειδική τελετή το παράσημο του κοκοφοίνικα για την αγκομαχόμενη δημοσιογραφία.

Το Μάιο ο δημοφιλής στουρνάρας επιβάλλει το τέλος των δημοτικών εκλογών. Αυτό έχει διπλή σημασία. Αφ'ενός είναι ένα χαράτσι για την τοπική αυτοδιοίκηση αφετέρου σημαίνει και το τέλος των δημοτικών εκλογών που η τρόϊκα θεωρεί περιττό έξοδο.Η θητεία των δημάρχων ισχύει μεχρι να βγούμε στις αγορές. Παράλληλα η κομισιόν αναβάλλει τις ευρωεκλογές για το Δεκέμβριο τη στιγμή που ένα γκάλοπ έδειχνε τον τσίπρα να προηγείται 0,02% του μπαρ-ούζο.

Ιούνιος: O δαιμόνιος δημοσιογράφος Πίκος Απίκος αποκαλύπτει στο περιοδικό cheeseburger ότι τα λεφτά από το τέλος των δημοτικών χρηματοδοτούν τις δημοτικές εκλογές της Βεστφαλίας-Ρηνανίας. O Πίκος αντιμετωπίζει την κατηγορία της υποκίνησης για ανατροπή του πολιτεύματος κι επιστροφή στη Δημοκρατία. Διαφεύγει τελευταία στιγμή στη Βρετανία όπου γίνεται αρχισυντάκτης στον Guardian. Υπό την απειλή μήνυσης του υπνουργού καταστολής και βασανισμών κ. ένδεια n βασίλισσα κλείνει την ιστορική εφημερίδα. Από κεκτημένη ταχύτητα στέλνει και το στόλο να βυθίσει την Ισπανική αρμάτα. O Γ' παγκόσμιος είναι προ των πυλών με αφορμή την Ελλάδα. Ένα ακόμα σαξές στόρι είναι γεγονός.

To be (or not to be) continued . ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων