Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

HELP!!!

Τα κουρελια τραγουδαμε ... ακομα...
Την ενίσχυση από την ευρωπαϊκή δεξιά αναζητά ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αντιστρέψει την κατρακύλα του. Άλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς έχει κάνει όλα τα χατίρια των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, οι οποίες είναι καραδεξιές, άρα μια βοήθεια από τους σύντρολους δεξιούς τη δικαιούται. Έστω μια καλή κουβέντα, κάτι …

Φαίνεται ότι στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ, σε Βερολίνο και Βρυξέλλες, εισακούστηκε η κραυγή αγωνίας του Αντώνη Σαμαρά με αποτέλεσμα να εξετάζεται μια κίνηση - έκπληξη που θα ισοδυναμεί με πολιτική στήριξη προς τον έλληνα πρωθυπουργό: η διεξαγωγή μιας Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στην Ελλάδα. Η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ που συζητείται να γίνει στην Ελλάδα, λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές, περίπου το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, επί της ουσίας θα είναι μια ειδική γιορτή προεκλογικής στήριξης του Αντώνη Σαμαρά από ευρωπαίους ηγέτες δηλαδή από την Μέρκελ και τον Σόιμπλε.

Στη σύνοδο κορυφής θα επιχειρηθεί να τονισθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι φιλοευρωπαιστής που κάνει ότι του ζητάνε οι ευρωπαίοι ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας αντιευρωπαϊστής κομμουνιστής που δεν κάνει ότι του ζητάνε οι ευρωπαίοι.

Ο πρωθυπουργός στην πορεία προς τις ευρωεκλογές θα έχει συνεχείς επαφές με ευρωπαίους ηγέτες, για να τονίσει το προφίλ του και να προβάλει την ακτινοβολία του στο εξωτερικό, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να φορέσει λουράκι στο λαιμό ώστε να τον επιδεικνύει η Μέρκελ στα σαλόνια της Ευρώπης ως τον εκλεκτό της στην Ελλάδα. Kinky καταστάσεις …

Τελευταία συζητήθηκε και η περίπτωση να ανοίξει ο Αντώνης Σαμαράς μία πιτσαρία στην Ευρώπη η οποία θα σκίσει ώστε να αποδείξει την αξία του και στους ευρωπαίους. Παρόλαυτα η ιδέα απορρίφθηκε αφού ο χρόνος που απομένει έως τις ευρωεκλογές είναι περιορισμένος. Εδώ για να σκίσει ο Αντώνης Σαμαράς στην Ελλάδα χρειάστηκε δύο χρόνια. Η πιτσαρία , που είναι και δυσκολότερη υπόθεση, χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

(Πολλοί είναι αυτοί που κριτικάρουν τον Αλέξη Τσίπρα επειδή δεν πραγματοποιεί επιθετική πολιτική . Μάλιστα κάποιοι θεωρούν ότι δεν κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά χάνει η Ν.Δ. Από την άλλη υπάρχει και η άποψη ότι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσεις τον καπιταλισμό είναι να τον αφήσεις να αποκοιμηθεί και ξαφνικά , όταν θα βρίσκεται μέσα στην αποχαύνωση, να του κόψεις τα αρχίδια ΣΥΡΙΖΑ. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων