Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Όποιος θέλει συλλογικές συμβάσεις και φρέσκο γάλα να πάει στη Βόρεια Κορέα!

Η μετασοβιετική Ελλάδα όχι μόνο είναι εφικτή, αλλά από τη Δευτέρα και υπαρκτή, καθώς η κυβέρνηση της Σωτηρίας προχωράει με αποφασιστικότητα σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις
που πολύ σύντομα θα βγάλουν τη χώρα από το τέλμα και τη φαυλότητα που επέβαλαν τα οργανωμένα συντεχνιακά συμφέροντα, τα εργατικά συνδικάτα και η Αριστερά του βολέματος και της αργομισθίας.
Η κυβέρνηση της Σωτηρίας, με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, προχωράει στο δρόμο της Ευρώπης και η Ελλάδα επιστρέφει στην Ευρώπη, όπου ΠΟΥΘΕΝΑ το ψωμί δεν πουλιέται στα φουρνάρικα, ούτε τα φάρμακα στα φαρμακεία, ούτε και το γάλα στα γαλατάδικα. Η Ελλάδα επιστρέφει στην Ευρώπη όπου ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ούτε δημόσια λιμάνια, δημόσιοι σιδηρόδρομοι, δημόσια ταχυδρομεία, δημόσιες εταιρίες ύδρευσης και ηλεκτρισμού.
Ήδη, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες έχουν ανταποκριθεί στη μεγάλη καμπάνια ώστε η 31η Μαρτίου να οριστεί ως νέα εθνική γιορτή και οι Έλληνες ενωμένοι να γιορτάσουν την επιστροφή της χώρας τους στην Ευρώπη. Ήδη χιλιάδες νέα αγόρια τη Δευτέρα θα πάνε στα σχολεία τους κουρεμένα όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο νέος μεγάλος εθνάρχης που έσωσε την Ελλάδα από την ολοκληρωτική καταστροφή που θα οδηγούσε το σύνολο του οικονομικά ενεργού πληθυσμού της χώρας στην ανεργία και την ανέχεια.
Το πρώτο σημαντικό βήμα έγινε και τώρα αυτό που έχει σημασία δεν είναι το τι έκανε η Ελλάδα για σένα, αλλά το τι θα κάνεις εσύ για την Ελλάδα στις 25 Μαΐου, στις ευρωεκλογές. Οι φαύλοι της Αριστεράς του βολέματος και της αργομισθίας θα προσπαθήσουν να ρίξουν τη χώρα στο γκρεμό, θα προσπαθήσουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Βόρεια Κορέα επιβάλλοντας όχι μόνο την επαναφορά του άθλιου θεσμού των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αλλά και τον αντιεπιστημονικό όρο «φρέσκο γάλα»… Μαύρο στον Τσίπρα!
Δαιμόνια δικός σας – ζήτω το μνημόνιο, σκατά στους φτωχούς –

Πίκος Απίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων