Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη ξανάκαναν την καρδιά τους πέτρα....

Τα κουρέλια τραγουδάμε ... ακόμα
Μυστική συνάντηση, ώστε να μην το μάθει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αλλά σε πανηγυρικό κλίμα ώστε να το μάθει το Βήμα, είχαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την οριστικοποίηση του ανασχηματισμού.


Μπορεί η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντώνης Σαμαράς να είχαν να μιλήσουν δύο χρόνια αλλά μπροστά στο κοινό καλό και οι μεγαλύτεροι εχθροί ενώνουν τις δυνάμεις τους. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το προσωπικό καλό του Αντώνη Σαμαρά και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Πριν δύο χρόνια , πριν τις εκλογές του Ιουνίου, η Ντόρα Μπακογιάννη είχε πάει άπατη με την “Δημοκρατική Συμμαχία” και ο Αντώνης Σαμαράς είχε σημειώσει ιστορικό χαμηλό με την Ν.Δ. Τότε αν και δεν είχαν ανταλλάξει κουβέντα για χρόνια, λόγω Μητσοτάκη, αποφάσισαν να κάνουν την καρδιά τους πέτρα  και να ανταλλάξουν, όχι μόνο κουβέντες αλλά ματιές και φιλοφρονήσεις. Έτσι η Ντόρα Μπακογιάννη επέστρεψε στην Ν.Δ για να ξαναμπεί στη Βουλή και ο Αντώνης Σαμαράς συμμάχησε με την Ντόρα Μπακογιάννη για να εκλεγεί πρωθυπουργός.

Από τότε δεν ξαναμίλησαν, πάλι λόγω Μητσοτάκη. Έλεγαν μόνο “καλημέρα”, “καληνύχτα” και στο τσακίρ κέφι έριχναν κανένα “άντε γαμήσου”. Τα υπόλοιπα τα έλεγαν με νοήματα, κυρίως με κωλοδάκτυλα. Μέχρι σήμερα που το προσωπικό καλό επέβαλε να ξανακάνουν την καρδιά τους πέτρα και να ξαναμιλήσουν. Και το έκαναν ώστε ο Αντώνης Σαμαράς να κλείσει τα εσωτερικά μέτωπα της Ν.Δ. και η Ντόρα Μπακογιάννη να πάρει καμιά καλή θεσούλα γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει να την λησμονεί.

(Δεν λέει να πεθάνει και αυτός ο Μητσοτάκης ώστε η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντώνης Σαμαράς να συζητάνε χωρίς να χρειάζεται να κάνουν την καρδιά τους πέτρα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων