Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Αυτοκράτωρ Κάρολος...

Ο Εχθρός του Λαού...

Το προεδρικό διάταγμα «κήρυξης της λήξης των εργασιών της Β΄Συνόδου της ΙΕ Βουλευτικής Περιόδου συνιστά σύμπραξη των δύο κορυφαίων πολιτειακών παραγόντων, Προέδρου της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού, στην υπονόμευση της ίδιας της Δημοκρατίας, στην παρεμπόδιση απονομής της Δικαιοσύνης και στην φαλκίδευση της Διαφάνειας στη λειτουργία του Κράτους».
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει επίσης, μεταξύ άλλων ότι με το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής «οι πρώην Πρωθυπουργοί Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμος, ο πρώην και νυν Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Ε. Βενιζέλος και πλείστοι υπουργοί και υφυπουργοί των Κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, εμπλεκόμενοι στις υποθέσεις του Μνημονίου, του PSI, των εξοπλιστικών και των υποβρυχίων, της λίστας Λαγκάρντ κλπ, που σήμερα έχουν βουλευτική ή/και υπουργική ιδιότητα, θα κοιμούνται (και θα ψηφίζουν) πιο ήσυχοι, αφού θα μπορούν να ισχυρίζονται ότι παραγράφηκαν οι κατηγορίες που συνδέονται με τις δεκάδες δικογραφίες, που εκκρεμούν στη Βουλή προς εξέταση για την περίοδο 2009-2012, διότι, με το προεδρικό διάταγμα κηρύσσεται «το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της επόμενης (από την περίοδο 2009-2012) βουλευτικής περιόδου» (άρθρο 86 Συντάγματος- Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών)».
Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ασκεί σκληρή κριτική, υποστηρίζοντας ότι «ολοκληρώνει σε λίγο τη θητεία του έχοντας υπογράψει δεκάδες αντισυνταγματικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου» και αναφέρει:
«Υπογράφοντας και αυτή την πράξη εκτροπής, δεν περισώζει ούτε τα προσχήματα και αποκαλύπτει τι είδους Πρόεδρο της Δημοκρατίας θέλουν να εκλέξουν όλοι μαζί, εκείνοι που έχουν αναγάγει σε τρόπο ζωής και λόγο ύπαρξης την εξουσία, από την οποία έχουν γαντζωθεί τα χρεοκοπημένα και υπόλογα στο λαό και την ιστορία κόμματά τους»  
 
Χρειάστηκαν δυό χρόνια για να ειπωθούν τα αυτονόητα, σχετικά με τον ανεκδιήγητο αχυρένιο αυτοκράτορα, Κάρολο Παπούλια!
Έναν κοινό ψευδομάρτυρα[Για το «κωλόσπιτο»], έναν τιποτένιο ψευτοαντιστασιακό!
Έναν άνθρωπο που προτάθηκε από τον Κωστάκη Καραμανλή και ψηφίστηκε φυσικά και από το Πασοκ, στα πλαίσια της «εθνικής συνεννόησης», για την χωρίς ωδίνες συνέχιση του αρμέγματος, της κρατικής αγελάδας!
Έναν άνθρωπο που ευτελίζει τον θεσμό και έχει κορυφαία ευθύνη για τον επικίνδυνο περιορισμό, πάμπολλων δημοκρατικών δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού!
Τώρα και εν αγνοία της αντιπολίτευσης[πλην Χρυσής αυγής!!!!], έκλεισε και τη Βουλή!!
Ουδεμία έκπληξη για τον Αυτοκράτορα Κάρολο!
Η έκπληξη και μάλιστα ευχάριστη, προέρχεται από την δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που είναι ακριβέστατη, σαφέστατη και δεν μασάει τα λόγια της!
Βιάστηκαν βέβαια κάποιοι Οχετοί της παραπληροφόρησης, να μας ενημερώσουν ότι… «κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν, πως η προαναφερόμενη δήλωση, εκφράζει αποκλειστικά προσωπικές απόψεις της κ. Κωνσταντοπούλου».  
Η μία εκδοχή είναι το ψέμα και η προβοκάτσια, πράγματα στα οποία είναι εξπέρ οι Οχετοί.
Η άλλη, να υπάρχει συνεννόηση της Ζωής με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή αποφασίστηκε να τερματιστεί-επιτέλους- το χαϊδολόγημα του προκλητικού Κάρολου!
Η Τρίτη, να είναι πράγματι αλήθεια και να μη συμμερίζεται η ηγεσία την άποψη Κωνσταντοπούλου!
Όποια εκδοχή και από τις τρεις εάν ισχύει, η αξία της δήλωσης τεράστια!
Κατά την ταπεινή μου άποψη, στην έλλειψη ανάλογων λόγων και θέσεων, πρέπει να αναζητηθεί ένα μεγάλο μέρος των αιτίων, της μη αποδοχής του ΣΥΡΙΖΑ από μεγάλα τμήματα του πληθυσμού, η αδυναμία ενεργοποίησης τους και ως εκ τούτου η μη δημιουργία σαφούς ρεύματος ανατροπής!!
Λόγων και θέσεων όχι κούφιων και λαϊκίστικων, αλλά ουσιαστικών και επιχειρηματολογημένων, που απαντούν στο θυμό, την αγανάκτηση, την αγωνία των Ελλήνων και διαχωρίζουν σαφώς τον ΣΥΡΙΖΑ από την σαπίλα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!
Σαπίλα που δεν είναι αόρατη και άϋλη, αλλά έχει πρόσωπα και όγκο!
Μεγάλο όγκο!!
 
Εάν δε, ισχύει η Τρίτη εκδοχή, θα είναι πολύ χρήσιμο να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που δεν ενστερνίζονται την άποψη της Ζωής, έτσι για να ξέρουμε ποιοι προκρίνουν σάπιες συμμαχίες κορυφής, από αντίστοιχες λαϊκές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων