Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Λίβελος...

Πάνος Θεοδωρίδης, απο το the greek cloud...
 
Περιμένουμε, εκατομμύρια άνθρωποι, να καταλάβετε πως δεν γίνεται να χρωστάμε τόσο πολλά και τόσο ανέλπιδα, επειδή σας την βίδωσε και φορολογείτε ό,τι σέρνεται ή ίπταται από το πρώτο ευρώ.
 
Περιμένουν, οι μη ανέστιοι, να ορίσετε μια δίκαιη αξία για τα σπιτικά τους και να φορολογούνται για αυτήν και όχι για τις οικονομίστικες γενικότητες που διδαχτήκατε στα πανεπιστήμια της τρελής παπάρας κυνηγώντας καριέρες και την Σούζι ή τον Χανς.
 
Στέλνετε συστηματικά στον κόκκορα κάθε τι που αντλεί την δύναμή του από την ηρεμία της καθημερινής ζωής και από την  εμπιστοσύνη στους νέους.
 
Δεν καταλαβαίνετε ότι το τελευταίο που μας νοιάζει είναι ο ανασχηματισμός, ο εθνικός ύμνος που έψελναν τα ομογενοκόριτσα βαρώντας σέλφι με κάτι κίτρινα ματζαφλέρια την ώρα του «και σαν πρώτα», πως θα ψυχαναλυθεί το έρμο το μισό του Σύριζα και η τύχη του Τατσόπουλου ως βουλευτικού αντιπροσώπου εναντίον της Χρυσής Αυγής.
 
Καταλάβαμε επίσης πως την έχετε πιεί την διαλεκτική ρακή με τους Χρυσαυγίτες και πως επιχειρείτε χωρίς αναισθητικό να μαντρώσετε τα αφεντικά τους για να τους πάρετε τους οπαδούς, και κάθε τόσο με τους πρωτοκλασάτους σας λέγατε και καμιά σαχλαμάρα υπέρ της λεβεντιάς τους, ποντάροντας στο ότι όταν τους δικάσει η Μάνδρου κανένας δεν θα τους πιστεύει.
 
Αλλά Χρυσή Αυγή ψηφίζει πλέον ένας στους οκτώ, και κάθε εβδομάδα οι πελάτες περισσεύουν.Αν νομίζετε πως θα τραβήξετε το γαϊτανάκι έως το 2016, θα έχετε απέναντί σας  έναν στους πέντε.
 
 Καταλαβαίνουμε το κόλπο σας να θεωρηθεί αναλώσιμος ο Σαμαράς και οι Σύμβουλοί του, ώστε ένας πιό άτριβος και αναχάπαρος να γίνει μπιστικός για αυτά τα απελπισμένα φυτά,καταλαβαίνουμε πως ο ένας ανέλαβε να γίνει 35% από τα δεξιά του μπούνια και ο άλλος 15% από τα κεντροαριστερά του παρτάλια, αλλά δεν καταλαβαίνετε πως η χώρα στέγνωσε και θα σας κυνηγούν στην αρχή με δάκρυα  και μετά με καδρόνια.
 
Κλείσατε και τη Βουλή, επειδή μάλλον δεν αντέχετε τέτοια φρεναπάτη.
 
Κι όπως λέει η καλύτερή σας προπαγανδιστική  εκπομπή, ξημερώματα που όλη η φύσις ησυχάζει εκτός από το εμπόριο τηλεφωνικού σεξ, «σε περιμένω στα τέσσερα (επόμενα λεπτά)». Η κυρία θα είναι η ψυχαμοιβός σας.
 
 
Μήτε θα κρατήσει πολύ το μπάχαλο που ετοιμάζετε. Οι Αλβανοί έφυγαν στις πατρίδες τους,ο ρατσισμός είναι έντονος αλλά ψόφιος και χωρις μέλλον, μάλλον θα το ρίξετε στον «αλλόχρωμο», στον «βιαστή», στον «διαφορετικό», θεωρώντας πως το κοινωνικό κράτος είναι ένα διογκωμένο «χαμόγελο του παιδιού».
 
Σώστε λοιπόν τα «ξανθά αγγελούδια»  κι  αφήστε τα σκουρόχρωμα γυφτσέλια χωρίς νερό και λάτρα με αγαπητικούς απ'ο τα έντεκα.Δείχνοντας την κακιά Ινδία και τους κακούς «άλλους».
 
Α, και πως «το βυζαντινό μουσείο είναι ανοιχτό σε όλους», γατόνια του ΕΣΠΑ. Ρωτήστε ποιούς τιμά η οδός Αποκαύκων ,πάρτε το συλλογικό «δεγκζέρω» και κόψτε τις μαλακίες.
 
'Οχι, δεν θα γίνει επανάσταση. Οι επαναστάτες το πήραν προσωπικά, δεν έχουν κάνει και μανικιούρ και ζούνε μεταξύ 1870 και 1908. Δεν  ξέρουν μήτε την κρίση του Αγαδίρ.
 
Η τελευταία πρόταση ήταν ρητορικού ψαρώματος. Άσχετη. Πλάκα έκανα.Δεν ξέρω τίποτε για την κρίση του Αγαδίρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων