Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Βρώμισε αντιμνημονιακίλα...

Τα κουρελια  τραγουδαμε ... ακομα...
Τον αντιμνημονιακό μέσα στο σπίτι της έβαλε η συγκυβέρνηση και άντε τώρα να τον βγάλει. Ο λόγος για τον νέο υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί διατυμπανίζει τα αντιμνημονιακά του ιδεώδη. Σε αντίθεση με την κυβέρνηση που διατυμπανίζει τα μνημονιακά της ιδεώδη.
Μάλιστα για να μην παρεξηγηθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος και θεωρηθεί μνημονιακός , αποφάσισε να κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που είχε αποφασίσει ο προκάτοχος του και καραμνημονιακός,  Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
 
Έτσι τα σχολεία δεν θα ξεκινήσουν νωρίτερα, δεν θα μειωθούν οι σχολικές αργίες, θα καταργηθεί  η τράπεζα θεμάτων, δεν θα απολυθούν οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ, δεν θα φορέσουν οι μαθητές την στολή της Ε.Ο.Ν., δεν θα φυλακίζονται οι κακοί μαθητές και δεν θα γίνει ιδιωτική η εκπαίδευση.
 
Έπειτα από αυτά, προβληματισμός επικρατεί στην συγκυβέρνηση και κυρίως στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος ακόμα δεν έχει καταλάβει πως απέτυχε να μυρίσει έγκαιρα την αντιμνημονιακίλα που αναδύει  ο Ανδρέας Λοβέρδος. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς αυτούς τους μυρίζεται από χιλιόμετρα και τους αποφεύγει.
 
Μάλλον μπερδεύτηκε από την μπόχα του Πασόκ που καλύπτει τα πάντα. Ή ίσως να πέρασε την αντιμνημονιακή μυρωδιά του Ανδρέα Λοβέρδου για μυρωδιά που προέρχεται από τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλησιάσει πολύ και δύσκολα μπορεί πλέον ο Αντώνης Σαμαράς να τον αποφύγει. Άλλο πράγμα το 4% και άλλο το 26%. Ιδίως όταν βρίσκεσαι στο 22% με συνεχή καθοδική πορεία.
 
(Πάντως είτε είσαι μνημονιακός είτε αντιμνημονιακός , αν είσαι καπιταλιστής τα ίδια σκατά είσαι.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων