Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Η φιέστα των φασιστών...

Laternative...
Καθώς οι εκπρόσωποι της ακροδεξιάς κυβέρνησης του τόπου μας με το παπαδαριό και με προσωπικότητες-ογκόλιθους όπως την Βούλτεψη και τον Δένδια, πανηγυρίζουν την λήξη μίας υποτιθέμενης πετυχημένης ελληνικής προεδρίας στην Ευρώπη, εγώ κάθομαι και σκέφτομαι δύο τρεις αποφάσεις που με ντρόπιασαν ως Έλληνα απ' αυτούς τους αλήτες.
Η πρώτη έγινε από τον υπερεγώ Βενιζέλο, ο οποίος αμέσως μετά τις αιματηρές εξελίξεις στην Ουκρανία, επισκέφθηκε το Κίεβο ως "επίσημος" Ευρωπαίος υπουργός εξωτερικών και υποστήριξε το ουκρανικό νεοναζιστικό μόρφωμα που είχε πάρει την εξουσία στα χέρια του εκείνες τις μέρες. Η πρωτοβουλία του έγινε ενοχλητική ακόμα και στους ίδιους τους Ευρωπαίους, οι οποίοι όχι μόνο δε κάλυψαν τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά την επίσκεψη του στο Κίεβο, αλλά δήλωσαν πως δεν τους εκπροσωπεί. Φυσικά για το Mega το οποίο κάλυψε το συγκεκριμένο "διπλωματικό" ταξίδι εντυπώσεων, η επίσκεψη του Βενιζέλου ήταν μία επιτυχία της ελληνικής προεδρίας (;).
Η δεύτερη ντροπή για τη χώρα μου ήταν το πράσινο φως που δόθηκε στους Αμερικανούς να διαλύσουν και να θάψουν τα χημικά της Συρίας στην ελληνική θάλασσα. Την ώρα που χώρες όπως η Αλβανία, υπερασπίστηκαν τον τόπο τους, τους κατοίκους τους και το περιβάλλον τους, ο δικός μας υπουργός εξωτερικών, ο Βενιζέλος πάλι, έσκυβε δουλικά το κεφάλι στους ιμπεριαλιστές, καταδικάζοντας έτσι σε καρκίνο τους κατοίκους της Κρήτης και του υπόλοιπου Αιγαίου. Δολοφονικές αποφάσεις με άμεσες και μη αναστρέψιμες συνέπειες στο φυσικό μας περιβάλλον και στον ελληνικό λαό.
Τέλος είναι η απόφαση σοκ όσον αφορά την καλλιέργεια των μεταλλαγμένων, αγνοώντας έτσι την υγεία των Ευρωπαίων πολιτών αλλά και το μέλλον των παιδιών μας. Από τη συγκεκριμένη απόφαση απείχε μόνο το Βέλγιο (το ευγνωμονώ για τη στάση και την αξιοπρέπειά του). Αντιθέτως πρωτοστάτης αλλά και υποβολέας της πρότασης ήταν η Ελλάδα και συγκεκριμένα ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης και ο υπουργός... εξωτερικών Βενιζέλος (παντού υπάρχει αυτό το κάθαρμα). Αυτοί οι αλήτες δεν σεβάστηκαν ούτε το 99% του Ελληνικού λαού που δε θέλει τα μεταλλαγμένα στη ζωή του.
Συγχωρέστε με αν δεν μνημόνευσα άλλες καταστροφές που προκάλεσε η ελληνική προεδρία στην χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη, αλλά αυτές πρόλαβα να θυμηθώ καθώς έβλεπα με οργή να χορεύεται ο Πυργούσικος (παραδοσιακός χιώτικος χορός) στο άντρο των φασιστών.
Κλείνοντας θέλω να επισημάνω πως την ώρα που οι φασίστες γιόρταζαν στο Ζάππειο και το ελικόπτερο μας ζάλιζε με τους κύκλους του πάνω από τα κεφάλια μας, ένας άνθρωπος έπεσε στις γραμμές του μετρό στο σταθμό Ακρόπολης και διαμελίστηκε.
Καληνύχτα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων