Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί....

Ελληνοφρένεια (ον δε νετ)...
Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, της καταστροφής, της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της γενικευμένης μαυρίλας που απλώνουν βασανιστικά πάνω από την χώρα. Αυτουργοί, της κλοπής της περιουσίας του τόπου, του ξεπουλήματος μοναδικών θησαυρών, κερδοφόρων οργανισμών.

Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του ξηλώματος αυτών των ελάχιστων δικαιωμάτων που είχαν απομείνει, για την προστασία της δουλειάς, του ανέργου, του αδύναμου, της μητρότητας, του ανήμπορου.

Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, της γενικευμένης ανασφάλειας, κατάθλιψης, της βαριάς συννεφιάς που φέρνουν στον τόπο.

Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, αδίστακτοι εγκληματίες, κατά των ηλικιωμένων συνταξιούχων, που με ιταμό τρόπο τόλμησαν να κόψουν το δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα, από τα γεροντάκια, με την σύνταξη των 450 ευρώ!!!.

Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, έμπνευσης, θέσπισης και επιβολής φόρων, φόρων, φόρων, φόρων και άλλων φόρων.

Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της απόλυτης ελευθερίας που εξασφαλίζουν σε κάθε λογής λαμόγια, κολλητούς, φοροφυγάδες, μεγαλοκαρχαρίες, να κατακλέβουν τα δημόσια ταμεία, με χαριστικές φοροαπαλλαγές και φοροκλοπές.

Ηθικοί αυτουργοί της καταδίκης ενός λαού σε ισόβια φυλάκιση, ανέχειας και δυστυχίας.
Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, ενός πρωτοφανούς κύματος αυταρχισμού, και διατήρησης, ενός συρφετού ύποπτων και σκοτεινών μηχανισμών, με κουκούλα ή χωρίς.

Ηθικοί αυτουργοί, του θανάτου, ενός μεροκαματιάρη οικοδόμου, μαχητή διαδηλωτή, για καλύτερη και δικαιότερη ζωή. Ενός πατέρα δύο κοριτσιών, ενός ακόμη άνεργου εργάτη.

Αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί, επικίνδυνοι και σάπιοι, με τις κατάπτυστες πράξεις και τις αποτρόπαιες αποφάσεις τους, έχουν ήδη μετατραπεί, σε ηθικούς αυτουργούς του δικού τους οριστικού τέλους.

Και αυτό, είναι «η πρώτη στον ορίζοντα, κόκκινη λαμπερή φωτοβολίδα».

Καλό δρόμο.

Θύμιος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων