Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ...
Σήμερα ψηφίζετε. Ο λαός που θα είναι απέξω σας κοιτάζει. Χιλιάδες κόσμου θα λένε με μια φωνή ΟΧΙ. Αλλά κι εκείνοι που θα είναι σπίτια τους ή οι άλλοι που θα δουλεύουν με το φόβο πάνω από τα κεφάλια τους για να μη χάσουν τον μισθό-χαρτζηλίκι όχι θα λένε.

Υπάρχουν στιγμές στην πορεία κάθε πολιτικού που καλείται να πάρει αποφάσεις ιστορικής σημασίας. Η ψήφος που θα δώσετε σήμερα καθορίζει τη τύχη ενός ολόκληρου λαού. Καθορίζει επίσης την οριστική παράδοση στη χώρα σε ξένη κατοχή. Ηδη έχετε υπογραψει όλες τις μέχρι τώρα μνημονιακές εντολές κι αυτή είναι μια ακόμα

Και μετά από αυτήνθα σας ζητηθούν κι άλλα ακόμα χειρότερα.Βαδίζετε σε ένα τουνελ χωρίς τέλος όπου μέσα πλέον είσαστε μόνοι σας με όλον τον υπόλοιπο λαό απέξω να σας φωνάζει σταματήστε το εδώ. Ενα λαός που ακόμα και τώρα που χτυπιέται από παντού, που μπορει να συγκρατεί την οργή του ακόμα κι αν έχει τη δύναμη του ενός εκατομυρίου ανθρώπων μπροστά στη Βουλή, σεβόμενος την ειρήνη και τη δημοκρατία.

Σας λένε συνέχεια πως το κάνετε για το καλό της πατρίδας. Εσείς ξέρετε. Βλέπετε τίποτα από όλα αυτά να είναι για το καλό της πατρίδας? Η ταπείνωση που απλώνεται πάνω από τη χώρα, η αποσιώπηση των εγκλημάτων, η εξόντωση όλων των λαϊκών στρωμάτων, η δουλική υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους, οι εκβιασμοί και οι απειλές, οι εξευτελισμοί που γίνονται παράδειγμα υποταγής για τη νέα τάξη, είναι για το καλό της χώρας?

Αποκλείεται να το πιστεύετε αυτό. Γιατί τότε θα είσαστε πιο άσχετοι από τον τελευταίο ανώνυμο ευρωπαίο αυτή τη στιγμή που βλέπει ξεκάθαρα τι γίνεται στην Ελλάδα. Οπότε γιατί θα ψηφίσετε? Για το ΠΑΣΟΚ. Μα το κόμμα σας έχει εξευτελίζεται. Για την υστεροφημία. Αυτή ακριβώς εκτελείτε οριστικά. Να πιστέψουμε ότι το κάνετε για μια θεσούλα? Μα αν φεύγατε τώρα όλος ο λαός θα σας χειροκρόταγε και θα είχατε την υποστήριξή του.

Οι πολίτες σας ανέβασαν στη θέση που βρίσκεστε. Ο λόγος ύπαρξής σας στη Βουλή είναι η ψηφοφόροι σας. Οι μόνοι όπου πρέπει να απολογηθείτε είναι οι ψηφοφόροι σας. Το ξεχάσατε. Χωρίς τη στήριξη των ψηφοφόρων σας δεν είστε. Και όχι μόνον. Αν συναινέσετε σε κάτι που θα αποδειχτεί μοιραίο για ένα ολόκληρο έθνος θα είστε υπόλογοι στην ιστορία και θα κινδινεύετε από τη τιμωρία της που μοιραία φτάνει αργά ή γρήγορα.

Η μέρα είναι του λαού και δική σας. Ενα βήμα σας χωρίζει από τους απέξω. Ενα βήμα σας χωρίζει από τη μοναξιά της εξουσίας που έχετε επιλέξει. Δίπλα σας έχετε ο καθένας σας 153 έξω έχετε εκατοντάδες χιλιάδες.
Πράξτε κατά συνείδηση.

Αυτά τα λόγια δεν είναι δικά μου. Είναι η σύνοψη της σκέψης ενός ολόκληρου λαού που κρατάτε την ποορεία της ιστορίας του στα χέρια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων