Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

μην το γελάς, μωρό μου ...

Οξύ ...
Mόλις το είδα, θυμήθηκα όλους τους „εθνικούς προστάτες“ μας.

Μαντέψτε ποιοι προορίζονται για το ρόλο της … εκδιδόμενης.
Ω, ναι!
Όχι πως έχω κάτι ενάντια στη συμπαθή τάξη των εκδιδομένων γυναικών. Ίσα ίσα, που θεωρώ ότι επιτελούν κοινωνικό έργο: φανταστείτε πόσους βιασμούς και πόση ψυχασθένεια αποτρέπουν μέσω της υπηρεσίας που παρέχουν.
Απλά, όπως με κάθε επάγγελμα, είναι προτιμότερο να το έχεις επιλέξει και όχι να σε ωθούν σε αυτό παρά τη θέλησή σου, οι εθνικοί και διεθνείς „νταβατζήδες“ [με την προεξέχουσα θέση μεταξύ τους, να ανήκει στις τράπεζες]. Διότι όταν προκύπτει αυτό, μιλάμε πλέον για σωματεμπορία, εμπόριο [λευκής] σαρκός κλπ.
Αντιλαμβάνεστε, η διαφορά είναι τεράστια. Κι όση πρέζα κι αν μας „σπρώχνουν“ μέσω της τηλεόρασης, όση „ανακούφιση“ κι αν διαχέεται όποτε παίρνουμε την επόμενη „δόση“ μας, πάλι δεν γλυκαίνει η κατάσταση.
Η „βιώσιμη λύση“ που προωθούν για το χρέος, σημαίνει αβίωτο βίο, όπως πολύ ρεαλιστικά παρατήρησε ένας χρήστης του twitter.
Δεν ξέρω εάν το έχετε ξαναδιαπράξει, εάν νοιώσατε ποτέ „πουτανάκι“ στη δουλειά σας … ίσως ναι. Αυτή τη φορά όμως, οι συνθήκες θα είναι πιο άγριες. Ετοιμαστείτε για σκληρό και πολυετές πήδημα. Ετοιμαστείτε για να ξαναζήσετε την περίοδο μετά τον εμφύλιο.

Δυστυχώς, φοβάμαι ότι θα ζήσουμε και τον εμφύλιο … και η συμπεριφορά του ΚΚΕ την Πέμπτη, δεν μου αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας. Φαίνεται ότι αποφάσισαν να περιχαρακωθούν, για ακόμα μία φορά, εκτός κοινωνίας και εκτός πραγματικότητας.
Τα πρώτα θύματα θα είναι οι μετανάστες [θα στοχοποιηθούν ως ο "κοινός εχθρός", ο εύκολος στόχος, όπως ήταν οι Εβραίοι της Γερμανίας του 1930+] και αμέσως μετά, σειρά θα πάρουν άλλες ομάδες.
Στη ναζιστική Γερμανία εξολοθρεύτηκαν μαζικά οι τσιγγάνοι [όλων των λαών τους οποίους είχαν κατακτήσει], οι ομοφυλόφιλοι, τα άτομα με ειδικές ανάγκες [στο πλαίσιο της ευγονικής], οι δηλωμένοι αριστεροί, όλοι οι „μαυριδεροί“ που έκαναν το σφάλμα να βρεθούν στη Γερμανία εκείνη την εποχή κ.ο.κ.
Βεβαίως, όλοι αυτοί δεν είχαν ποτέ κανένα Hollywood πίσω τους για να μας ενημερώσει για την γενοκτονία που τελέστηκε σε βάρος τους. Δεν είχαν lobby να προωθήσει ως έγκλημα την „άρνηση του [δικού τους] ολοκαυτώματος“. Κι έτσι κατάντησαν ανθυποαστερίσκος της Ιστορίας, τον οποίο κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να αναφέρει.
Για να επιστρέψω όμως στο αρχικό θέμα: σε μία εμπόλεμη κατάσταση – διότι, μην έχετε αυταπάτες, αυτό που ζούμε, δεν είναι περίοδος „ειρήνης“ – λένε πως έχεις την υποχρέωση να χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα. Εάν δεν σας αρκεί το ρομαντικό „all is fair in love and war“ … δείτε πώς μεταχειρίζονται τη συνθήκη της Γενεύης αυτοί που θέλουν να ηγηθούν του δυτικού πολιτισμού και διδαχθείτε κάτι.
Το τί, δεν θα σας το υποδείξω εγώ: ο καθένας προσλαμβάνει διδάγματα ανάλογα με την ικανότητα αντίληψης και επεξεργασίας που διαθέτει. From each according to their ability, to each according to their need όπως θα έλεγε και ο θείος Κάρολος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων