Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η κορυφή του παγόβουνου...

Την κορυφή του παγόβουνου αναζητά η αστυνομία στη δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, προσπαθώντας να στοιχειοθετήσει την κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης. Στο πλαίσιο αυτό, η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι στις έρευνες εμπλέκεται από σήμερα και η ΕΥΠ με το "θαυματουργό" βαλιτσάκι υποκλοπής τηλεφωνικών επικοινωνιών σε βάθος παρελθόντος χρόνου.

Η έρευνα αφορά τους δράστες και τους εντολείς των παρανόμων, συχνά κακουργηματικού χαρακτήρα, ενεργειών της Χ.Α. Αν όμως πραγματικά θέλει η αστυνομία να εντοπίσει την κορυφή του παγόβουνου, όπως δηλώνει, τότε μπορεί να δει τα δελτία ειδήσεων και τα talk shows του MEGA και του ΣΚΑΪ, για να περιοριστώ στα κανάλια "πρώτης γραμμής". Γιατί αν πάμε στα κανάλια του Κουρή και του Βρυώνη, εκεί η Χ.Α. ήταν συχνά "πρώτο τραπέζι πίστα".
Επίσης, η κορυφή του παγόβουνου μπορεί να εντοπιστεί και στα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Και τα δύο, συνέβαλαν στην εκλογική άνοδο της Χ.Α., στην αρχή με την πολιτική εξαθλίωσης του κόσμου που επέβαλαν και στη συνέχεια με τη φρασεολογία κατά των μεταναστών και, γενικώς, κατά οποιουδήποτε έκριναν ως διαφορετικό. Φρασεολογία που χρησιμοποίηθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τον Βενιζέλο, αλλά και από προβεβλημένα στελέχη των δύο κομμάτων.
Αυτά τα ΜΜΕ και αυτά τα κόμματα ήταν που συνέβαλαν τα μέγιστα στη δημιουργία της εντύπωσης ότι η Χ.Α. ήταν ένα νόμιμο κόμμα, με ενίοτε αμφιλεγόμενη πολιτική δράση. Αυτά ήταν που μας εξοικίωσαν να έχουμε συχνά τα βράδια "επισκέπτες" στο σπίτι μας τον Κασιδιάρη και τον Μιχαλολιάκο.
Ας μη μας κοροϊδεύει λοιπόν η κυβέρνηση δια της αστυνομίας, που πάνω από τη μισή ψηφίζει Χ.Α., ότι πραγματικά θέλει να διελευκάνει την υπόθεση της Χ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων