Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Έκτακτο Διάταγμα...

tkant...
Βασιλική ΝΔΜε αφορμή την πρόσφατη απερισκεψία της δημοσιογράφου κυρίας Πόπη Χριστοδουλίδου να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο το δημοσιευμένο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) που αφορούσε τη φύλαξη “στόχων” όπως οι μεγαλοκαρχαρίες από τις ειδικές δυνάμεις του λιμενικού που έχουν εμπειρία σε τέτοιες περιπτώσεις, η κυβέρνηση εξέδωσε διάταγμα σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η δημοσίευση οποιουδήποτε ΦΕΚ και κάθε άλλου νόμου μέχρι νεοτέρας.
Το Blog έχει στα χέρια του το αδημοσίευτο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης και το δημοσιεύουμε για πρώτη φορά με κίνδυνο της ζωής μας.
Το συγκεκριμένο φύλλο δεν πρόκειται να δει ποτέ το φως της δημοσιότητας αφού υπόκειται στις διατάξεις που το ίδιο ορίζει. Εσείς όμως έχετε την ευκαιρία να δείτε με τα μάτια σας το απόκρυφο, αδημοσίευτο και ανεξήγητο έγγραφο που συντάχθηκε σε βασιλική γραφή Β΄ με εντολή Σαμαρά.
Όσοι είστε κάποιας ηλικίας και δεν μπορείτε να διαβάσετε με ευκολία τι ακριβώς λέει το κείμενο και φέρνετε δικαιολογίες του τύπου “δεν έχει αρκετό φως” ή κατεβάζετε την οθόνη του υπολογιστή στο ύψος των γεννητικών οργάνων, έχετε δύο λύσεις. Είτε κατεβάζετε το αριστερό σας χέρι ακολουθώντας το κορδονάκι που κρέμεται στο λαιμό σας και πιάνοντας τα γυαλιά, τα φέρνετε στα μάτια σας, είτε πατάτε επάνω στο κείμενο και σας το κάνει σε μέγεθος σήματος κυκλοφορίας STOP, αυτόματα (κουφάλα τεχνολογία τα πάντα εν σοφία εποίησες).

Διάταγμα 2Διάταγμα 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων