Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Διάγγελμα Πούτιν-Σαμαρά: Η Ρωσία ήταν πάντα ελληνική...

To Skouliki Tom...
Ως μια κοινή πατρίδα για όλες τις εθνότητες χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο χθεσινό του διάγγελμά.
Ο Πούτιν άρχισε την ομιλία του με τις λέξεις "ένα χειροκρότημα για την Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά", ενώ υποστήριξε ότι η έως τώρα πρωθυπουργία του Έλληνα ηγέτη έχει τελεστεί "σε πλήρη ασυμφωνία με τις δημοκρατικές διαδικασίες και τους διεθνείς κανονισμούς για τα ανθρώπινα δικαιώματα".

"Το ζήτημα της Ακροδεξιάς είναι ζωτικής σημασίας κι ιστορικής αξίας για την παράταξη του Αντώνη Σαμαρά", δήλωσε ο Πούτιν, ενώ τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τον υποδέχθηκαν με τεντωμένο το δεξί χέρι, σύμφωνα με το αρχαιοελληνικό σαβουάρ βιβρ.

Κατόπιν, ο Ρώσος Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι αμέσως μετά τις ευρωεκλογές θα διενεργηθεί νέο δημοψήφισμα σε ολόκληρη τη Ρωσική Ομοσπονδία - μαζί με την Κριμαία -, ώστε οι Ρώσοι πολίτες και οι αρκούδες της να αποφασίσουν την ένωση της Ρωσίας με την Ελλάδα.

"Στην καρδιά και το μυαλό των ανθρώπων η Ρωσία ήταν ανέκαθεν και παραμένει αναπόσταστο μέρος της Ελλάδας. Είναι σωστό να υπάρχουν στη Ρωσία τρεις ισότιμες γλώσσες: τα greeklish, η διάλεκτος μαγκιάς-κλανιάς του κ. Σαμαρά και τα χρυσαυγίτικα", πρόσθεσε ο Πούτιν στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τους κομμουνιστές που απειλούν να μπουν στα σπίτια μας ότι στο Βίτσι και στο Γράμμο θα τους ξαναχώσουμε στην άμμο.

"Η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής ετοίμαζε πραξικόπημα αλλά ευτυχώς τους πρόλαβε η συμμορία Σαμαρα και Βενιζέλου. Μην πιστεύετε τους αριστερούς που σας φοβίζουν, που σας λένε ότι μετά τη Ρωσία θα ενωθούν με την Ελλάδα κι άλλες χώρες. Δε θέλουμε το διαμελισμό της δημοκρατίας. Θέλουμε τον αφανισμό της", δήλωσε ο Πούτιν.

"Αυτή είναι η Νέα Ελλάδα", αναφώνησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός. "Μια Ελλάδα που θα εκτείνεται από την Αφρική μέχρι τις βόρειες παγωμένες στέπες της Ασίας. Το Χτίσιμο της Νέας Ελλάδας δεν είναι καινούριο σύνθημα. Το χρησιμοποιούσε και η Χούντα του αείμνηστου Γεώργιου Παπαδόπουλου", συνέχισε ο κ. Σαμαράς κάνοντας τον σταυρό του.

"Καλούμε όλες τις κρυφοφασιστικές και κρυφοναζιστικές δυνάμεις αυτού του τόπου να ξεριζώσουν τις Ελιές και να στερέψουν τα Ποτάμια. Το μέλλον της Ευρώπης ανήκει στην Ακροδεξιά. Έχουμε πια την απαραίτητη τεχνογνωσία. Δε χρειαζόμαστε την τρόικα. Το κάνουμε και μόνοι μας. Ποιος μίλησε με τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε;",  κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς μέσα σε παραλήρημα.

Το κοινό διάγγελμα των δύο ηγετών ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση από την Κουμουνδούρου που έλεγε ότι ταβέρνα προσκείμενη στη Νέα Δημοκρατία σέρβιρε στον Αλέξη Τσίπρα μακαρόνια χωρίς κιμά και φέτα χωρίς ρίγανη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο εντός τόπου και χρόνου βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, είναι πολύ τυχερός ο Αντώνης Σαμαράς. Έπεσε στην πιο ανίκανη Αξιωματική Αντιπολίτευση της σύγχρονης ιστορίας. Βέβαια, είναι και εντελώς άχρηστος. Γιατί θα πέσει από αυτήν.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Το παραπάνω πάντρεμα των χθεσινών διαγγελμάτων Πούτιν και Σαμαρά είναι αποκύημα της φαντασίας μου κι ουδεμία σχέση έχει με το δημοκρατικό χαρακτήρα των δύο ηγετών.)

Και η Νέα Ελλάδα θα βρίσκεται καθημερινά στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων