Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

NASA: Κυβέρνηση της Αριστεράς ή το Τέλος του Κόσμου...

Με μία πολύ προχωρημένη έρευνά της, ο κρατικός αμερικάνικος οργανισμός που ασχολείται με την εξερεύνηση του διαστήματος, αποδεικνύει ότι οι πολιτικές λιτότητας, εξαθλίωσης και εκμετάλλευσης του ανθρωπίνου δυναμικού, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού.
Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει πως πιο απολιτίκ από τον Θεοδωράκη δεν μπορεί να υπάρξει κανένας, αφού ακόμα και η NASA τα βάζει με τις οικονομικές ελίτ. Ο Σταύρος πάλι, όχι.
Η NASA, μέσα από την έρευνά της εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένη με τις υπάρχουσες συνθήκες στον πλανήτη Γη, και προειδοποιεί πως αν συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο δεν θα αργήσει να έρθει η καταστροφή ολόκληρου του κόσμου μας.
Συγκεκριμένα, η εισοδηματική ανισότητα, η εξάντληση των φυσικών πόρων και η ανεξέλεγκτη αύξηση του πληθυσμού, πιθανόν θα οδηγήσουν στην κατάρρευση του πολιτισμού μας. Τώρα, τι σόι πολιτισμός είναι αυτός που στηρίζεται στην εκμετάλευση του εργατικού δυναμικού και το ξάφρισμα των πλουτοπαραγωγικών πηγών του πλανήτη, που θέλει και σώσιμο, κάποια στιγμή θα πρέπει να το κοιτάξουμε.
Η NASA πάντως, δεν έχει μάθει ακόμα πως η εισοδηματική ανισότητα και η εξάντληση των πόρων είναι τα πιο βασικά βήματα για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη. Όσον αφορά την ανεξέλεγκτη αύξηση του πληθυσμού, καλό θα είναι να συμβουλευτεί την Ελλάδα και τον Αντώνη Σαμαρά, για να μάθει πως καταφέρνεις έναν ολόκληρο λαό να μην έχει όρεξη όχι παιδί να κάνει, αλλά ούτε να γαμήσει. Οπότε το πρόβλημα του υπερπληθυσμού μετράει ώρες.

Πάντως η NASA δεν σταματάει τις απειλές της εκεί. Συνδυάζοντας τα στοιχεία που προκύπτουν ερευνώντας τις κοινωνίες μας, την Ιστορία και τα φυσικά φαινόμενα, καταλήγει σε δύο βασικά σενάρια.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της, ή που η παγκόσμια ελίτ θα αρχίσει να καταστρέφει τους πόρους όλων των υπολοίπων και θα τους πάρουμε φαλάγγι πεινασμένοι και μισοπεθαμένοι, ή που θα κάνει την ζωάρα της αφού φροντίσει να μας ξεπαστρέψει όλους στα γρήγορα.
Συνεπώς, τα δύο σενάρια της NASA για το μέλλον, είναι το εξής ένα: Αν δεν ξυπνήσει η Αριστερά, θα πεθάνετε όλοι!
Αλλά τι να ξέρει και η NASA; Που ψάχνει εξωγήινους εδώ και εκατό χρόνια και δεν έχει βρει ούτε μία τρίχα τους; Εκτός αν υπονοεί πως οι εξωγήινοι είναι οι οικονομικές ελίτ, οπότε δεν έχουμε καμία απολύτως ελπίδα.
Ας πάρει θέση ο Λιακόπουλος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων