Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Να πετάξουμε το βιβλίο...

AlterThess...
Κατά κανόνα και παράδοση τα θαύματα κρατούν τρεις μέρες, όμως το… θαύμα της υποχώρησης της τρόικας απ’ όλες τις απαιτήσεις της, όπως διέδιδαν το απόγευμα της Τρίτης τα παπαγαλάκια αυτής της ελεεινής κυβέρνησης της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς, δεν κράτησε ούτε μία. Αυτό φάνηκε και στους τίτλους των χρεοκοπημένων εφημερίδων και στα μούτρα των παρουσιαστών των ενημερωτικών εκπομπών των χρεοκοπημένων τηλεοράσεων.
Ακόμα και αυτοί που είναι περισσότερο χαζοί από τα λάχανα πανηγύρισαν κάπως συγκρατημένα, καθώς θέλει να ξέρεις μόνο ανάγνωση για να καταλάβεις πως η τρόικα δεν υποχώρησε σε καμία από τις απαιτήσεις της γιατί πολύ απλά αυτή η ελεεινή κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς συμφωνεί με όλες τις απαιτήσεις της τρόικας. Και όπως ξέρουν και τα πολύ μικρά παιδιά για να γίνει η όποια διαπραγμάτευση πρέπει κάποιος να διαφωνεί με κάτι, κάτι που στην περίπτωση μας, μεταξύ τρόικας και ελεεινής κυβέρνησης της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς, δεν συμβαίνει. Οπότε, όπως είπε και ο Τρελαντώνης της ΠΟΛΑΝ, η Ελλάδα γύρισε σελίδα…
Αυτή η μαλακία, με την αλλαγή σελίδας, δεν είναι κάποια καινούρια ιστορία. Η Ελλάδα γύριζε σελίδα κάθε φορά που ο Παπανδρέου, ο Παπαδήμος και τώρα ο Τρελαντώνης της ΠΟΛΑΝ, συμφωνούσαν σε όλα με την τρόικα και προωθούσαν το σχέδιο της φτωχοποίησης των πολλών καλών ανθρώπων. Το θέμα μας είναι πόσες ακόμα σελίδες θα γυρίσουν και το αν θα φτάσουμε στο τέλος αυτού του… βιβλίου της καταστροφής. Και αυτό σημαίνει πως οι τριπλές εκλογές του Μαΐου δεν είναι απλά και μόνο μία υπόθεση ζωής ή θανάτου, είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Στις τριπλές εκλογές του Μαΐου όλοι οι καλοί άνθρωποι έχουν, έχουμε, τη δυνατότητα να πετάξουμε αυτό το γαμημένο το βιβλίο της καταστροφής και μαζί του όλους αυτούς που γυρίζουν τις σελίδες του. Εντάξει, καμία ευκαιρία δεν είναι η τελευταία, θα υπάρξουν και άλλες, όμως αν χάσουμε αυτή των τριπλών εκλογών του Μαΐου τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα. Αλλά τι σου γράφω, τα ξέρεις και το Μάιο θα τους τσακίσουμε τα πρέκια.
Ο alterthess ιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων