Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ο εραστής των εκτελέσεων...

Correspondent...

Σε άλλη χώρα, ακόμα και ως πολιτικός αρχηγός, θα έδινε λογαριασμό στη δικαιοσύνη προ πολλού. Οχυρωμένος, καθώς φαίνεται, όμως πίσω από την βουλευτική του ασυλία και εκμεταλλευόμενος την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όπου η οικονομική κρίση δείχνει να έχει επιβάλει μια ιδιόμορφη «ομερτά» στα ΜΜΕ στο θέμα του μεταναστευτικού, δεν διστάζει να εκφράζει ακραία ξενοφοβικά σύνδρομα. Με γλώσσα που δεν διαφέρει σε τίποτα, αν δεν ξεπερνά κιόλας, αυτή της  «ομογάλακτης» Χρυσής Αυγής. Χθες, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΛάΟΣ, προφανώς στην αγωνιώδη προσπάθεια συγκράτησης του εκλογικού του ακροατηρίου, που «οσμίζεται» και άλλες επιλογές να εκφράσει… την πατριωτική του βούληση, έκανε μερικές σοκαριστΙκές προτάσεις. Θα λέγαμε ότι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αν δεν είχαμε ακούσει και άλλες φορές τον ίδιο, ειδικά από την εκπομπή του, να παραγγέλνει ξανά εκτελέσεις.
Και αν την προηγούμενη φορά -12 Δεκεμβρίου 2011 στην εκπομπή ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ- είχε αρκεστεί στην«εκτέλεση δυο-τριών συνδικαλιστών που θα εμποδίσουν ή αναστέλλουν επενδύσεις», και αν την ίδια μέρα είχε ενημερώσει τους τηλεθεατές-ψηφοφόρους του πως «αν πεινάτε δεν πεινάτε από το Μνημόνιο αλλά επειδή η Ελλάδα έχει γεμίσει αριστερές γραφίδες και μικρόφωνα…», αυτό θεωρήθηκε περίπου «συνηθισμένο». «Συνηθισμένο» θεωρήθηκε και το επόμενο εκτελεστικό απόσπασμα που προανήγγειλε ο πρόεδρος «για τους μετανάστες που στέλνουν κάθε χρόνο 10 δισεκατομμύρια ευρώ στις χώρες τους». ΠοΎ το ξέρει αυτό;  Δεν το ξέρει αλλά όπως έλεγε και ο «μετρ» της μαύρης προπαγάνδας Γκέμπελς, τον οποίο  φαίνεται να έχει διαβάσει με προσοχή ο πρόεδρος, «πες πες κάτι θα μείνει». Και αν τα 10 δις είναι «παραμύθια φούρναρη», ποιος θα ελέγξει τα λεγόμενά του; Έλα τώρα, καημένε αφού το λέει κοτζάμ αρχηγός κόμματος…
Χθες όμως, ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του. Μέσα στην ελληνική Βουλή, «στον Ναό της Δημοκρατίας» όπως θα έλεγε και ο ίδιος, αφού ανακάτεψε κάθε λογής θέματα στο ίδιο τσουβάλι, έκλεισε τα μάτια, έβαλε το χέρι μέσα και έβγαλε δυο «λαγούς»! Ομολογουμένως εκπληκτικά φρικτά. “Πρέπει να ληφθούν μέτρα, να αλλάξει η νομοθεσία. Όταν ληστής μπαίνει στο σπίτι σου ή μπαίνει στην επιχείρησή σου μπορείς και τον πυροβολείς. Ξεκάθαρα. Εκείνη τη στιγμή που μπαίνει μέσα ο ληστής δεν θα κάνεις διάκριση όπλων”. Και αφού έλυσε το θέμα αυτών των εκτελέσεων ζητώντας τον εφοδιασμό του λαού με όπλα, και την οργάνωση «των ταγμάτων εφόδου», έβγαλε και τον δεύτερο «λαγό». «Ο στρατός εγκαταλείπει στρατόπεδα. Βάλτε μέσα τους λαθρομετανάστες. Και θα τρώει όποιος παράγει για την Ελλάδα. Ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα. Να ξέρει αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν ότι αν έρθει εδώ θα μπει σε στρατόπεδο, δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος να εγκληματεί. Και θα τρώει εάν παράγει”.
Απέφυγε να προτείνει στην είσοδο των στρατοπέδων να αναγράφεται το «Arbeit macht frei». Και συνέχισε παρακάτω: “Ό,τι και να κάνει ο Έλληνας, όποια θυσία και να κάνει, το έλλειμμα δημιουργείται από τα 12 δισ. που βγάζουν στη χώρα τους αυτοί”. Τα 10 δις έγιναν 12. Τόσο απλά. Ο πρόεδρος του ΛάΟΣ μας έχει πει κατά καιρούς για τις δουλειές που έκανε, αλλά το ότι είναι εραστής των εκτελέσεων μας το ανακάλυψε τώρα τελευταία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων