Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Η παραμύθα...

The evil witch...
shooting up
Έρχεται επιτέλους  , καλοί μου αναγνώστες , η διαβόητη δόση . Οι dealers έστερξαν να ελεήσουν το πρεζάκι , όπως πάντα με το αζημίωτο . Όχι για τίποτε άλλο , αλλά για να μην το έχουν στα πόδια τους να τους ζαλίζει για τη ποθητή παραμύθα , επειδή έχουν και δουλειές πολύ πιό σοβαρές : να βρουν συμβιβασμό για τον έλεγχο των τραπεζών , να συμμαζέψουν τη μούμια που ξαναβγήκε στο κλαρί ,  να δουν πως θα σπρώξουν κάτω από το χαλί τον ιβηρικό ελέφαντα…

Απομένει μόνο να δούμε το επέκεινα όπως :
α) H νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου  ( κοινώς φετφά ) , προτιμητέα μέθοδο διοίκησης δουλοπαροίκων , γκιαούρηδων και ραγιάδων και πολύ του συρμού τελευταία . Αυτή που κυρώνει τη νέα , αναθεωρημένη , δανειακή σύμβαση με το EFSF  και είναι χάρμα ιδέσθαι . Ακολουθεί κατά γράμμα τις καλύτερες παραδόσεις που έχτισαν με κόπο και θυσίες :) το παπάκι και ο μπακατσέλος .
β) Ποιό μεροκάματο θα βγάλουν τελικά οι χέτσ φάντηδες αλλοδαποί , εξωχώριοι και εγχώριοι μαργελοτέτοιοι  με το μπάυ μπάκ που ολοκληρώθηκε χθες .Να ομολογήσω εδώ ότι σε προηγούμενο  ποστ είχα υπερεκτιμήσει τη κονόμα θεωρώντας ότι θα φτάσει τα 10 δις . Τελικά θα είναι κοντά στα 3 – 4 από ότι αντιλαμβάνομαι.
γ) Με ποιούς όρους ( διαβάστε τη παραπάνω Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ;) ) θα αποδεσμευθούν οι δόσεις που υποτίθεται ότι κερδίσαμε . Γιατί πχ αναμένεται  τον Ιανουάριο ένα  7αράκι για να συμπληρώσουν οι τράπεζες τη  κοτζαμπάσικη ανακεφαλαιοποίηση που τώρα  σαλαμοποιήθηκε.
δ) Πόσα ευρώπουλα , σε ποιούς και με ποιά σειρά ;) θα μοιραστούν μέχρι το Μάρτη – γδάρτη για την εξόφληση οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες και μάλιστα από δόσεις που θα έρθουν από Γενάρη και υπό προϋποθέσεις.
ε) Πόσα ευρώπουλα από τα 52,5 δις  που διαφημίζουν οι  εγχώριοι τροϊκανοί  θα πέσουν στη πραγματική οικονομία . Προβλέπω ελάχιστα :)
στ) Με ποιό μανδύα και ποιούς εκβιασμούς θα κατατεθεί απόψε το φορομπηχτικό καθαρά ταμειακό έκτρωμα . Ένα έκτρωμα που μόνο στόχο έχει  τη βραχυπρόθεσμη ενίσχυση του κορβανά μέσω της αυξημένης παρακράτησης
Η παραμύθα – δόση καλά κρατεί , εξαίρετοι μου αναγνώστες . Φιλί  παράτασης ζωής  που διατυμπανίζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ από το μεσημέρι και εκθειάζουν οι πολιτικοί  παπαγάλοι κάθε φυράματος . Πέρα από το βέβαιο συμπέρασμα ότι  δεν τους παίρνει με τίποτα τους ευρωπέους  να χρεωκοπούμε και ότι τώρα αρχίζει το πανηγύρι του ξεπουλήματος απομένει ένα μόνο ζητούμενο : Πόσο ακόμα θα αντέξουμε , πόσο ακόμα θα αντέξουν  ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων