Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ακόμα πιο κοντά ο Σαμαράς στον θεό...

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς έχει το προτέρημα της απευθείας σύνδεσης με τον θεό. Και μέσω αυτού μπορεί να επικοινωνεί έμμεσα με Χριστούς, Παναγίες και Αγίους ώστε κάθε φορά να δέχεται τη κατάλληλη βοήθεια από τη κατάλληλη θεότητα. 

Τον τελευταίο καιρό όμως η επικοινωνία του με το θεό πραγματοποιείται με δυσκολίες λόγω δυσλειτουργιών στο μέσο επικοινωνίας. Κάτι ο άστατος καιρός, κάτι οι κομμουνιστικές παρεμβολές, κάτι οι τροικανές τρολιές είχαν ως αποτέλεσμα την δυσκολία στην πραγματοποίηση της επικοινωνίας του επίγειου θεού με τον υπέργειο.
Με απλά λόγια άλλα έλεγε ο θεός και άλλα καταλάβαινε ο Σαμαράς. Γιαυτό άλλωστε πέρασε μπροστά στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Επειδή όμως ο Σαμαράς έχει τρομερή εμπιστοσύνη στον θεό, όπως άλλωστε και ο θεός έχει τρελή εμπιστοσύνη στον Σαμαρά, αποφάσισε να τον πλησιάσει περισσότερο μεταβαίνοντας σε έναν χώρο όπου οι κομμουνιστές δεν τολμάνε να πατήσουν. 
Το Άγιο Όρος λοιπόν επισκέφτηκε σήμερα, Σάββατο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπου φιλελέδες μοναχοί του ετοίμασαν υποδοχή μεσσία. Αφού έφαγε και ήπιε, ανέβηκε στην ψηλότερη κορυφή του Αγίου όρους όπου παρέμεινε αρκετές ώρες. Εκεί, πληροφορίες του ΣΚΑΙ αναφέρουν, ότι είχε πολύωρη σύσκεψη με τον θεό ο οποίος του έδωσε οδηγίες γραμμένες σε χαρτί οι οποίες θα τον βοηθήσουν να κατατροπώσει τον Τσίπρα , ο οποίος είναι άθεος.
Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν οι υπουργοί Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, οι οποίοι είναι θρήσκοι. 
(Οι μεγαλύτερες ψηφοθηρικές πηγές στην ελληνική επικράτεια είναι ο θεός, ο Ολυμπιακός και ο πατριωτισμός . Αν δηλώσεις χριστιανός, άρρωστος Ολυμπιακός και σφόδρα πατριώτης έχεις ξεμπερδέψει. Ο κακομοίρης ο Τσίπρας έχει δηλώσει Παναθηναϊκός και άθεος. Ένας πατριωτισμός του έμεινε μπας και τσιμπήσει καμία ψήφο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων