Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τριώδιο στο Χάρβαρντ...

Ρεμπελισκος...
adonetos
 Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παράσταση του Άδωνη Γεωργιάδη στο Χάρβαρντ.


Την έναρξη της περιόδου των αποκριών γιόρτασε το διάσημο European Club του Χάρβαρντ όπου βράβευσαν και την καλύτερη στολή. Το βραβείο πήρε ένα αουτσάιντερ. Δεν περίμενε κανένας να κερδίσει, αφού τον κάλεσαν τελευταία στιγμή δύο φίλοι του, και δεν τον γνώριζε κανένας. Ο άνθρωπος που φορούσε το κοστούμι του έλληνα υπουργού Υγείας έγινε αποδέκτης μεγάλου θαυμασμού. Κυρίως γιατί καταφέρνει και το φοράει όλο το χρόνο, και όχι μόνο τις απόκριες.
Ο τηλεβιβλιοπώλης σκεφτόταν αρχικά να ντυθεί πλανητάρχης. Για τις ανάγκες της μεταμφίεσης είχε κάνει και τις ανάλογες φωτογραφίσεις στο φοιτητικό δωμάτιο του Κένεντι. Τελικά όμως το ξανασκέφτηκε γιατί η στολή ήταν στολισμένη με τους εφηβικούς λεκέδες του JFK, κι έτσι αποφάσισε πως πλανητάρχης μπορεί να ντυθεί κάποια άλλη χρονιά. Τη στολή του υπουργού όμως ξέρει πως δεν θα την ξαναδεί στον αιώνα τον άπαντα.

Τα έξοδα της αποστολής δεν ήταν πρόβλημα. Όταν πρόκειται να τιμηθεί η χώρα στο εξωτερικό τα λεφτά δεν έχουν αξία. Ειδικά όταν ένας τόσο μεγάλος φοιτητικός σύλλογος καλεί έναν έλληνα υπουργό. Δυόμιση χιλιαρικάκια μόνο το εξτραδάκι του υπουργού. Τι αξία έχουν; Ούτε για ασπιρίνες δεν φτάνουν.
Πάντως, ευτυχώς που ο υπουργός είχε μαζί του και συνοδό στο ταξίδι για να του κάνει παρέα. Απ’ οτι φαίνεται οι φίλοι που τον κάλεσαν στη γιορτή μάλλον ζήλεψαν τη στολή του και φρόντισαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Μέχρι και το προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα διέγραψαν.
Άλλοι ανοίγουν τα διόδια, κι άλλοι τα τριώδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων