Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Στο Άβατον του Πρωθυπουργού...

The Three Mooges...
Μετά βαΐων και κλάδων έγινε δεκτός ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Άγιον Όρος για το οποίο δήλωσε ότι είναι το μοναδικό μέρος στην Ελλάδα, μαζί με τον πάτο του Αιγαίου, όπου αισθάνεται ασφαλής.

Οι μοναχοί του Αγίου Όρους καλωσόρισαν τον Πρωθυπουργό με κωδωνοκορουσίες, όπως ορίζει το πρωτόκολλο που επέβαλε ο Χριστός 2000 χρόνια πριν, όταν προφήτευσε την έλευση του Μεσία Πιτσαδόρου που θα εξαφάνιζε το ελληνικό γένος 
μια και καλή από τον χάρτη.

Σύμφωνα με τις προφητείες, ο Μεσίας θα κατάφερνε να γκρεμίσει μέσα σε 2 χρόνια όσα δεν κατάφεραν να γκρεμίσουν δύο παγκόσμιοι πόλεμοι κι ένας εμφύλιος, ενώ το μεγαλύτερο έργο που θα είχε να επιδείξει ως τότε θα ήταν μια πιτσαρία που έσκιζε στην Αμερική. 

Η επίσημη υποδοχή του Πρωθυπουργού έγινε το Σάββατο στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Σαξεστοριώτισσας, όπου η εικόνα του Άξιον Εστί προσκύνησε τον Αντώνη Σαμαρά και του ζήτησε να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες για το instagram. 

Τον κ. Σαμαρά υποδέχτηκε στη Μονή ο Άγιος Πρώτος - οι άγιοι ακολουθούν σειρά προτεραιότητας - ο οποίος δήλωσε ευγνώμων που η τωρινή κυβέρνηση συνεχίζει τη μακρά παράδοση που θέλει το ελληνικό Κράτος να γλείφει τα αρχίδια της Εκκλησίας, αντί να τη στείλει στον αγύριστο.

Τα μέλη της Ιεράς Κοινότητας ευχαρίστησαν τον Πρωθυπουργό για το ψεύτικο ενδιαφέρον που δείχνει για το Άγιον Όρος, ώστε να τα έχει καλά με τους παπάδες που ελέγχουν το 90% του εκλογικού σώματος, αλλά εδώ που τα λέμε καλά κάνει, αφού οι Έλληνες είναι εντελώς καθυστερημένοι και συνεχίζουν να τον ψηφίζουν, γιατί νομίζουν πως, επειδή αυτός ο ψυχασθενής ισχυρίζεται ότι μιλάει με το Θεό, σημαίνει ότι έχει και την ευλογία Του.

Αφήνοντας για λίγο το ύφος μαγκιάς-κλανιάς τραμπούκου νταβατζή που έχει συνήθως, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ταπεινά ότι το Άγιον Όρος είναι η αρχαιότερη αυτοδιοικούμενη περιοχή της Ευρώπης και η πρώτη που μοίρασε μίζες από τα κοινοτικά προγράμματα σε Έλληνες πολιτικούς.

Οι μοναχοί ζήτησαν την ευλογία του Πρωθυπουργού και τον ευχαρίστησαν για τις φορολογικές και τελωνειακές απαλλαγές που απολαμβάνουν αλλά μετά θυμήθηκαν ότι την τελευταία φορά που επισκέφτηκε πρωθυπουργός την περιοχή παραλίγο να πάρουν μια λίμνη και τη μισή Ελλάδα, οπότε το ξανασκέφτηκαν και απαίτησαν να τους παραχωρήσει το βόρειο Αιγαίο και τη ανατολική Μακεδονία, αλλιώς θα τον αφορίσουν και θα κάνουν πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας για την ανεργία, ο Αντώνης Σαμαράς είπε "Πάτερ ἡμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά Σου· ἐλθέτω ἡ Βασιλεία Σου· γενηθήτω τὸ θέλημά Σου", ενώ σχετικά με τη φτώχεια και τις αυτοκτονίες πρόσθεσε "καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν, ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ πονηροῦ αμήν" σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στους συγκεντρωμένους μοναχούς και τον Ιησού που παρακολουθούσε τη σκηνή από το ταβάνι του ναού.

Η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Άγιον Όρος ολοκληρώθηκε την Κυριακή με ξενάγηση στην Μονή της Παναγίας της Σαμαριώτισσας και τη Μονή Πρωτογενούς Πλεονάσματος που ανεγέρθηκαν προς τιμήν του με λεφτά του ελληνικού δημοσίου, ενώ οι καλόγεροι του χάρισαν και μια εικόνα του Αγίου Αντωνίου του Αποστάτη που σκοτώνει το δράκο του ΣΥΡΙΖΑ με μια κάλπη στο δόξα πατρί.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Διάφορα τσιράκια της συμμορίας Σαμαρά που συνεχίζουν να τρώνε από την Νέα Δημοκρατία προσπαθούν από το πρωί να μας βγάλουν δήθεν πολέμιους της θρησκευτικής πίστης του κ. Σαμαρά. Δεν είμαστε εναντίον της πίστης κανενός συγκεκριμένα. Είμαστε εναντίον της πίστης γενικότερα και της χρησιμοποίησής της για ψηφοθηρικούς λόγους ειδικότερα. End of story.)

Το Άβατον της σελίδας μας είναι facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων